Jason Derulo.

Jag tror inte att jag skrev, att jag, förra lördagen, såg en av världens bästa artister live på Gröna Lund, nämligen Jason Derulo. Jag åkte dit med Sofie, och hamnade på något sätt nästan längst fram. Och om jag ska vara sådär töntigt (och fangirla lite, som det kallas) så rörde jag hans arm. Det ni. Hur som helst, så var han sjukt jävla grym, och jag hoppas verkligen att han kommer till aka till Sverige för en konsert med enbart honom.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-29 @ 13:52:30   



25 Juni

Idag har jag haft sommarlov i 2 hela veckor. Vart har tiden tagit vägen? Om 3 dagar får jag reda på om, och i såfall vilket, gymnasium jag kommit in på. Men att tiden går fort gör ju inte så mycket egentligen, eller hur?

Idag är det riktigt varmt ute, för en gångs skull. Och därför sitter jag nu vid grannens pool med valpen och vaktar min lillasyster och hennes kompis som badar. Värmen är dock inget Jaguar lust med, och har därför placerat mig i skuggan. Valpen min har däckat, så nu kanske jag får vila en stund jag med.

Ps. Fick jag inte, Farmor är på besök med en väninna, igen.. Ds.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-25 @ 14:42:48   



Ännu fler bilder på ligisten




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-24 @ 20:21:04   



Blir det en hundblogg nu?

Svaret på frågan i rubriken lyder; kanske. För en blogg är väl som en dagbok på internet? Och i en dag bok skriver man väl, åtminstone bland annat, vad man gör på dagarna? Eller har jag fel? Och nu när jag hämtat min valp, Foppa som han heter, så är det väl i princip med honom jag kommer spendera dygnets minuter.

Så med honom här jag spenderat många av dagens minuter och timmar, eller ja, rättare sagt, den tiden han inte legat på golvet och sovit, vilket han gjort större delen av dagen. Men hans vakna stunder har inte bar spenderats med mig, utan även med lillasyster min och hennes kompis, och grannen. Vid 6-tiden fick vi sedan finbesök av Petra, Frida och Billie. Vilket betydde att lilla valpen fick "leka" (läs; springa efter Billie när han gömde sig för den äckliga valpen) med en hund av liiite större slag. Eller ja, ca. 5 gånger så stor (...typ). Men inte honom emot, det var ju skitkul?

Sedan blev det ännu en tripp upp till Farmor och Farfar, där han däckade på deras altan, medan jag pratade jakt med farfar, och lite om livet med farmor. Du befinner sig valpen på altanen med Foppa, och jag gör som han gjorde hos Farmor och Farfar, däckar i soffan framför tv:n.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-24 @ 20:04:44   



"Nu" är han här

Har haft "problem" med Blogg.se-sopen på telefonen, trodde jag. Tills jag upptäckte (efter fem dagar) att jag skrivit in fel mejl-adress... Hur som helst, det jag ville säga var att vi "nu" hämtat hem Foppa, i torsdags. Och bilderna nedan är från första dagen, torsdags.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-24 @ 13:52:16   



Ett så kallat videoinlägg och en rundtur




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | videor | 2013-06-17 @ 20:41:11   



Rix FM Festival i Kungsan

Igår när jag lämnat tillbaka lilla Dizel, som jag varit hundvakt åt över natten, till Petra, satte jag mig på bussen mot stan. Mötte upp Isatu och Victoria vid Forum, och sedan tog vi oss mot Kungsan, med ett stopp på Burger Kings toalett. När bästa Olly sjungit kom regnet, och eftersom att han, som sagt, redan sjungit, bestämde vi oss för att gå. Men då tyckte vädergudarna att lite hagel var nödvändigt, så vi sprang och tog skydd inne på Donken, och det var vi inte ensamma om. Efter en stund bestämde vi oss för att ta oss till Hötorget för att äta, och det gjorde vi, men att Isatu och Victoria skulle bli jagad av en tant var inget vi hade räknat med. Blöta, efter både hagel och regn, tog vi oss sedan hemåt, och att ta av sig de blöta kläderna, sätta på sig torra mjukiskläder och krypa ner under en flit, kan ha varit det skönaste jag gjort.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-17 @ 13:10:36   



Sommarlovets första dagar

Igår, första hela dagen på sommarlovet vaknade jag upp hemma med Sofie som blev nattgäst här hemma tisdag till onsdag. Strax efter 12 styrde jag stegen mot bussen som skulle ta mig till Slussens tunnelbana, som i sin tur skulle ta mig till T-Centralen där jag mötte upp en vän. Väl där gick vi bort mot pendeltågen som skulle ta oss till Bålsta där denne bor. Vid 8 på kvällen klev jag innanför dörren hemma, där pannkakor var framdukat.

Efter några sms till Jenni, blev det att, återigen, styra stegen mot 21:23 bussen som skulle ta mig till Ektorp Centrum där jag blev upphämtad av Jenni och hennes mamma. Efter turer till mataffären och en gammal lagkompis, mötte vi upp Rachelle och började gå mot Skuru Berget som det tydligen kallas. Väl där möttes jag av en rad okända ansiktet, men även några som jag kände igen, bl.a. några tjejer från laget. Där stannade vi till klockan slagit halv 2, då jag och Jenni gick hem till henne där jag sov.

Som ni då antagligen förstår, vaknade jag upp bredvid bebii imorse, då det bjöds på nudlar, igen, dröm-frukost, helt klart. Blev hämtad där av mamma runt halv 2, för att åka hem, duscha och göra mig i ordning då vi runt fyra skulle åka mot Markim. Det för att fira att min syssling Markus tagit studenten. Där bjöds på mat, fika och snygga kompisar till sysslingen min. Efter några timmar där borta sitter nu familjen i bilen hemåt, vad som händer i morgon återstår att se.

Jag ber om ursäkt för sen otroligt dåliga bloggningen och kvalitén på både inlägg och bilder. Men jag skyller det på att jag inte har någon dator för tillfället och sköter allt från mobilen. Förhoppningsvis blir det bättre snart!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-14 @ 00:06:17   



Sommarlov!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-11 @ 13:48:33   



10 dagar.




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-10 @ 11:47:43   



9 Juni

Shit, 9 Juni redan? Vart har tiden tagit vägen? Helt sjukt hur fort det går. Liksom, (officiellt) Sommalov om 2 dagar, hämtar valpen om 11 dagar. Lilla Foppa föddes ju precis? Helt galet. Hur som helst. När vi ändå pratar valp, idag vid ett sätter sig familjen + faster sig i bilen för att åka mot Eskilstuna, och min lilla Foppa som nu nästan är 7 veckor. Sist jag var där var han drygt 4 veckor, gud vad tiden går.

Men innan det ska familjen upp till grannarna, även kallade farmor och farfar, och fira Farfar som fyller år på torsdag. Gamle farfar blir 81, så nu ska jag duscha och väcka Elin och Jenni på övervåningen som fortfarande sover.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-09 @ 10:31:33   



Home sweet home

Är (äntligen) hemma efter närmare en vecka i Spanien med klassen. Det har faktiskt varit rätt kul, lite mycket vandring och för varmt bara. Kommer säkert berätta mer om resan någon gång när jag har en dator, men så länge får ni nöja er med det. Har tekniskt sätt sommarlov nu, bara lite brännboll med klassen och avslutning kvar, och sedan 2 veckor kvar tills lilla Foppa kommer till vår familj! Längtar så jag dör. Så vi får se hur bloggningen blir då jag, som sagt, inte hat någon dator. Men det löser sig nog!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-06-06 @ 16:36:23   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;