That feeling




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-30 @ 21:02:09   



Keeping Up With The Kardashians

 
Nu när Pretty Little Liars har en paus, och jag inte har någon serie att kolla på har jag fått lite smått panik.
Jag kollar på några svenska serier, typ standard som Svenska Hollywoodfruar osv, ja ni vet det som alla andra
svennar också kollar på. Men det är liksom inte lika kul som att följa en serie på engelska som man kollar på
på datorn. Så jag satte mig vid datorn efter att ha sett Keeping Up With The Kardashians några avsitt på 5:an
och bestämde mig för att börja kolla på serien och se om det ens var något att se. Och det var det verkligen.
Jag är nu helt fast och har sett 3 och en halv säsong på någon vecka bara. Dom är alla så jävla underbara
och man kan inte annat än älska deras familj. Så för er som inte sett serien, ge den en chans, jag är nästan
helt säker på att ni kommer älska den!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-30 @ 17:14:14   



Min tvilling

 
Okej, så jag ska försöka skriva ett inlägg som jag hoppas att Moa nångång kommer läsa. Det har hänt lite saker som gjort att jag inte riktigt vet vart vi står.
 
Som jag tror att alla som läser min blogg vet är Moa personen jag ofta kallar tvilling. Det är ingen slump, det är ingen ''rolig grej'' utan det är för att vi i princip är likadana. Inte på utsidan, emn på insidan. Vi tänker likadant, tycker likadant (oftast), gillar samma saker, har samma smak. Jag kan rabbla gemensamma saker i år, men det är alldeles för mycket för att skriva och det tror jag inte att någon skulle orka läsa, jag skulle för den delen inte ens orka skriva allt. Men jag ska ta upp en sak, som vi sagt flera gånger, och det är att vi båda är så in i helvete envisa, vi ger oss aldrig, vi ska alltid ha rätt. Och ni kan ju bara tänka er hur det skulle bli om vi bråkade?
 
Jag har ett väldigt hett temperament, jävligt kort stubin, blir arg sjukt lätt. Oftast för helt meningslösa grejer om man tänker efter, men jag blir det. Jag brusar upp, blir förbannad, blir så arg att jag gråter. Jag gråter nästan varje dag, pga att jag är arg, sur, ledsen, glad, you name it. Jag tror det beror på att jag under 2 år hållt allt inom mig, alla tankar och känslor har jag under 2 år hållit inom mig och inte pratat med någon om. Nu kommer väl kommentarerna ''Men skyll dig själv då!'' ja det kanske jag får göra, kanske lägga skulden på mig själv. Men en sak ska ni veta, man kan inte prata med någon om ingen finns där.
 
Under dom här 2 åren har det hänt så mycket runt omkring mig. Folk har lämnat min sida, jag har förlorat så många vänner. Jag kan inte ens räkna på fingrar och tår, folk som jag älskat av hela kitt hjärta. Dom enda jag någonsin kunnat lita på och kunnat prata med har inte funnits där när jag behövt dom. Men så är det väl att växa upp, börja i ny skola, få nya intressen osv. Men när alla nu långsamt backade ut ur mitt liv fanns det en person som tog ett stort kliv in i mitt liv istället, det var Moa.
 
Moa har sedan första dagen vi pratade alltid funnits där, alltid lyssnat, alltid velat hjälpa till på alla sätt. Så som ingen annan gjorde och det är jag evig tacksam för. Men när det kommer saker då vi tycker olika, eller ett missförstånd eller att någon av oss misstolkar eller överreagerar när det gäller något så smäller det. Båda blir sura, vi slutar prata och det ska mycket till för att vi ska börja prata igen. Ingen vill ta första steget. Ingen vill be om ursäkt för vi tycker inte att vi själva har gjort fel och ingen av oss vill ringa det första samtalet eller skicka det första smset. Det har i tillfällen gått så långt så till och med folk på Twitter har skrivit till oss och sagt ''Amen ta och skicka ett sms nu då båda två!''.
 
Varje gång det har hänt har det alltid slutat med att någon har gett sig. Kanske att någon har något den måste berätta den andra så man har inget val än att ta det där första steget. Men vad händer den dagen ingen har det, den dagen någon av oss kan berätta den där saken för någon annan, hur lång tid kan det ta innan vi börjar prata igen? Dagar? Veckor? Månader? År? Jag vill inte ha det så, det är det sista jag vill. Jag vet inte vad Moa vill, men jag vill det iaf inte. Jag har ingen aning om vad vi kan göra åt saken, för att ändra sin personlighet kan vara något utav det svåraste någonsin att göra.
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-29 @ 20:05:36   



Cry when nobody's watching

 
Ingenting går riktigt som de ska just nu, därför har jag inte bloggat idag.
Jag ska ta tag i mitt liv och gör det som gör mig glad och inte det som alla andra uppskattar mest.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-29 @ 19:20:00   



Min sedan första dagen

 
Världens bästa.
Väldens finaste.
Världens underbaraste.
Världens sötaste.
Mitt älskade lilla hjärta.
Mitt matvrak.
Min gamla gubbe.
Min lilla farbror.
Min ögonsten.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-09-28 @ 21:12:33   



Mot slutspel

Sitter just nu och kollar på Magasin 33 då jag inte haft tid tidigare. Samtidigt som jag kollar snurrar massa tankar runt i huvudet, alla handlar om AIK. Om hur säsongen börjat och om hur den kommer sluta. Om allt som hänt sen första bortamatchen mot Timrå.
 
AIK har fått en dålig start på säsongen, skador har varit ett av problemen, men inte bara det. Dom har hittils inte plockat en enda 3 poängare. Riktigt surt och riktigt tråkigt. Med det här har siffrorna på publiken på hemmamatcherna sänkts, och dom minskar efter varje match. Det folk inte förstår är att dom borde gå upp, fler borde komma på matcherna. Det är inte kul att se sitt lag förlora, inte alls, och bara för att dom ''förlorat'' alla matcher hittils (men fortfarande plockat poäng i hälften av dom) så slutar folk komma. Dom tycker inte det är värt det, dom klankar ner på spelarna och slutar stötta dom. Men tänk nu efter, vad hjälper det spelarna? Tror ni dom får mer vilja och vill kämpa mer om Hovet är tomt? På matchen igår låg siffrorna på runt 3300. Det är pinsamt.
 
Det är nu alla supportar som ständigt kommer med ''Igår, idag, imorgon, för alltid'' ska komma till Hovet. Stötta Gnaget ännu mer än vad vi gjort hittils. Står vi där och hejar fram dom mer än vad vi gjort så är jag helt säker på att dom kommer ge mer, för det vi jag att dom kan. Dom har haft sina stunder, stunder då dom varit så jäkla bra, stunder när man suttit med hakan i golvet och tänkt Helvete vad bra dom är! och det är därför man sätter så höga krav på dom, för att man vet hur bra dom kan spela när dom kämpar och har viljan att vinna.
 
Jag tror på AIK, jag tror på att dom kommer ta en slutspels-plats om dom kämpar allt vad dom har, om dom spelar så bra som vi vet att dom kan. Men för att dom ska prestera så måste fansen finnas där. Det hjälper inte dom om häften av alla supportar sitter hemma i sofforna och kollar på matchen för att dom ''inte orkar'' åka till Hovet. Visst missar man matcher, det gör man. Folk jobbar, tränar, har barn och en massa annat. Men att inte åka till Hovet för att dom förlorat alla matcher är fan inte okej.
 
På torsdag önskar jag att alla som har möjlighet åker till Hovet. Sitter ni barnvakt, ta med ungen, ska ni träna, hoppa över den. Det finns fler dagar ni kan träna på. Ni kan springa några varv runt Hovet i pauserna om det nu är så viktigt att träna. Ta med alla ni känner, stora som små, alla behövs, varenda supporter oavsett ålder uppskattas otroligt mycket av spelarna, det kan jag lova. Ger vi dom lite mer stöd än vi gjort, är jag säker på att dom ger ännu mer tillbaka nere på isen. Så kom igen, nu sjunger vi Gnaget till slutspel.
 
Alla till Hovet.
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-28 @ 19:18:48   



Kärlek


A dog is a man's best friend.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-09-28 @ 12:52:25   



Tre Tassar

Kan börja med att säga att jag haft en bättre morgon än den jag hade imorse. Jag kom inte upp ur sängen, när jag väl kom upp tog magkramperna över. Det blev stressigt till bussen och några idioter skulle upp med en jävla soffa uppför trappan vilket gjorde att jag inte kom förbi och missade bussen. Men allt blev lite bättre när jag kom till skolan och fick ett sms av Petra där hon undrade om jag skulle komma till Dagis idag. Svaret var självklart ja. Det var riktigt längesen jag var där senast, saknar det som tusan. Så idag ska jag dit första gången på veckor och mysa med mina älsklingar. Och det betyder att det antagligen kommer bli mycket bilder sen.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-09-28 @ 12:22:00   



Fysik

 
Sitter just nu i skolan i ett enskilt rum med Niklas, Ida och Adrian. Vi har idag hemarbete i grupper och har på förmiddagen jobbat med SO och Svenska. Nu efter lunch återstår bara NO. Där vi jobbar med Fysik och olika energikällor. Fysik är ett av mina svagaste ämnen (likaså alla andra NO-ämnen) så jag ska göra mitt absolut bästa för att den här inlämningen ska bli så bra som möjligt.
Fick dessutom reda på precis att vi gjort 5 uppgifter för mycket i SO:n. Hur duktiga får man vara? Det tog ju bara en timme då vi kunde jobbat NO. Smartaste eleverna i skolan eller vadå? Jaja, whatever, högre betyg kanske väntar då och det skulle ju inte sitta fel.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-27 @ 11:39:41   



Anaheim och tillbaka Gnaget.

 
 
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2012-09-26 @ 09:50:09   



I wanna scream till the words dry out

 
 
You've got a heart as loud as lions so why let your voice be tamed?
Maybe we're a little different, there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows so stop hiding it away.





Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-09-25 @ 16:23:00   






Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-24 @ 23:58:06   



Fullt upp

 
Jag har haft fullt upp hela dagen och har därför inte kunnat blogga. Dagen började med NO och sedan matteprov, sen rullade dagen på. 14:30 slutade vi och jag styrde stegen mot McDonalds med Karro där vi satt och väntade på att Moa skulle sluta. 16:00 träffade jag Moa och vi gick till Forum där vi satt och pratade en timme tills jag var tvungen att ta bussen tillbaka till skolan för att gå på ett möte.
20:30 Började sedan min träning som förövrigt gick åt helvete då iläggen inte ville sitta som dom ska och jag fick fruktansvärda magkramper men kämpade mig egenom träningen ändå. Jag ska nu lägga mig i sängen, fixa lite på min Engelska-redovisning och kolla på House.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-24 @ 23:27:17   



List it

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Nje
2. Tror du på kärlek?: Nej alla hatar varndra egentligen
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Tror inte det
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Nej
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Tror inte det
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Aa det tror jag
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Lite kanske
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Då är den väl inte hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja

 




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-24 @ 23:18:52   



Att bli av med sitt hus

 
Jag har vetat sen ett tag tillbaka att vi, och med vi menar jag mamma och pappa, ska hyra ut mitt hus till en kille som pappa känner. Först var det från 21 Oktober, sedan 1:a Oktober, men idag fick pappa ett samtal från honom där han frågade om han kunde flytta in redan idag. Pappa sa ja, och nu är han här, på min tomt, i mitt hus. Det är väl bra att vi kan hyra ut det till någon som behöver det och tjäna tillbaka dom pengarna det kostade att bygga huset, men jag vill fortfarande inte att han ska bo där eftersom att jag vill bo där. Men jag får gilla läget och inse att jag inte får bo där längre haha.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-23 @ 19:00:26   



Världens finaste djur




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-23 @ 14:35:44   



Sometimes




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-23 @ 00:05:19   



Rätt eller fel?

 
På vägen hem från matchen idag åkte vi förbi en bil som stannat vid diket av vägen. Motorhuven vad trasig och 2 män stod vid kanten av vägen och kollade runt i diket. Pappa förstod direkt vad som hänt och vevade ner rutan och frågade om dom kört på ett rådjur, och det hade dom. Jag och pappa parkerade på trottoaren mitt emot och gick dit för att hjälpa dom. Vid kanten av vägen var det ett litet stup på 3-4 meter där rådjuret sprungit ner. Jag försökte lite smidigt gå ner för att hitta rådjuret dom kört på. Och inne i en av buskarna står rådjuret. Efter en stund går den iväg en bit och llägger sig ned. Ett tydligt tecken på att den var skadad. En av personerna som satt i bilen pratade då i telefon med polisen som skulle ringa en viltvårdare.
 
Nu kommer grejen, eftersom att pappa är jägare så erbjöd han sig att åka hem och hämta ett gevär och skjuta rådjuret så den skulle slippa lida. Det här sa han till polisen, men fick inte tillåtelse att göra det. För dom skulle först ringa en viltvårdare och om det inte kunde komma någon kunde han hjälpa till och då skulle dom ringa tillbaka till honom. Dom ringde aldrig. Så där stod vi, jag och pappa, och väntade på ett samtal eller en person i över 20 minuter innan en viltvårdare kom.
 
Det här rådjuret har alltså gått runt i buskarna och lidit i över en halvtimme, rest sig upp, gått några meter och ramlat ihop av smärta för att det var så trasigt inuti. Och bara pga att pappa inte fick ta hand om det. Vi var 2-3 minuter hemifrån vårt hus, det hade alltså tagit max 5 minuter för pappa fram och tillbaka för att hämta sitt gevär och skjutit rådjuret själv. Jag tycker det är fruktansvärt, han har licens, varför fick han inte ta hand om det? Varför ska rådjuret behöva lida så länge när det finns folk som kunde få stopp på det?



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Jakt | 2012-09-22 @ 20:46:00   



Matchdag och Matchdag

 
Idag är det matchdag i Basketen och matchdag i hockeyn. Mitt lag möter Akropol på bortaplan, och AIK möter Luleå, även dom borta. Matcherna krockar, men eftersom att vi inte fixat C-more än och jag inte har nägonstans att se hockeyn så åker jag iväg och kollar när mitt lag spöar Akropol på bortaplan. Vi är bara en liten trupp på 7 spelare (+1 som inte ska spela) och 2 tränare som åker, men det ska nog gå bra ändå.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-22 @ 12:58:59   



Cry as hard as you want to, but just make sure that when you're finished, you never cry for the same reason again.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-21 @ 15:58:36   



Min Viktor

Jag tror inte att någon som har koll på vad som händer i hockey-världen har missat att Viktor under Lock Outen ska spela i Tingsryd. Dom flesta har tagit det bra, dom flesta (AIKare) har lust att se honom nolla djurgården. Men för mig är det helt tvärtom. Jag gick in på sportpladet, läste rubriken och brast i gråt. Jag låg och grät i över 2 timmar. Jag tror att anledningen är att jag kommer veta att han spelar i Sverige, men inte inte i AIK och det gör ont i hjärtat. Att det bara är under Lock Outen spelar ingen roll för mig.
 
Update: Elitserien har nu öppnat för NHL-spelare vilket gör mig både glad och rädd som fan. Viktor har redan skrivit på för Tingsryd, men det finns chans, en liten chans, att AIK köper loss honom. Men samtidigt finns det risk att en annan Elitserie-klubb köper loss honom vilket gör mig så sjukt rädd. Det skulle förstöra den här säsongen för mig helt och hållet.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2012-09-21 @ 15:41:52   



Live While We´re Young

 
One Direction-haters kan bläddra till nästa inlägg nu.
 

Jag tror inte någon Directioner har missat vad som hände idag. Nämligen videon ovan släpptes. Och jag själv kan inte förstå hur man kan hata dom här pojkarna? Visst, ni gillar inte deras musik, fine, men att hata dom? Det är fan inte ens möjligt. Dom är dom mest underbara bästa killarna i hela världen, utan tvekan, och kommer alltid ha en enorm plats i mitt hjärta.
 
Niall, Harry, Zayn, Liam och Louis, namnen på mina killar, mitt band som kommit så sjukt långt sen X Factor. Kan ni fatta. Från Torn till det här? Hur kan man inte vara stolt? Känner mig som en mamma vars barn tar sina första steg. Kan inte beskriva hur stolt jag är över dom och vad dom lyckats med sedan Torn, sedan X Factor. Sedan 2010.
 
Folk frågar mig om jag slutat gilla dom, svaret på den frågan är nej, stort nej med stora bokstäver. Visst, jag var inte där från början, men en sak är säker, jag stannar till slutet. Dom här killarna betyder så mycket för mig, jag kan inte ens beskriva det med ord, och jag hatar att jag inte kan ge tillbaka det som dom gett mig. Dom har gett mig vänner för livet, det låter sjukt, men så är det. Och jag kan aldrig tacka dom nog för det. Jag kan aldrig tacka dom tillräckligt för att dom är dom.
 
 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | One Direction | 2012-09-20 @ 21:15:42   



@ Nacka Sporthall

 
Bra kvalité på cam-bilderna japp japp. Sitter just nu i Nacka Sporthall och kollar på min träning med Karro samtidigt som vi försöker plugga. Går väll sådär, men men. Och för er som tror att jag är så lat och inte orkar vara med på träningen så vill jag bara säga att jag faktiskt är sjuk. Och kommer inte få spela i helgen, vilket betyder att jag inte vet om jag ska kolla på min basket-match eller hockeyn. Världens problem ska ni veta.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-20 @ 17:04:51   



DLK av Jesper Zerman

 
Det här är bilder på DLK (David Lillieström-Karlsson #93) från dagens match. Bilderna är tagna av Jesper Zerman, en fotograf som verkligen kan sitt jobb. Han är grym, hans bilder blir grymma, och dom bilr ju ännu bättre när spelarna är hur snygga som helst.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-20 @ 00:25:20   



I'm trying

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-19 @ 23:11:07   



Fruit Ninja och Temple Run

 
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-19 @ 12:23:00   



19 september

Idag är det den 19 September 2012 vilket betyder att det är matchdag, idag spelar AIK match hemma på Hovet mot Brynäs, en match som kommer bli riktigt kul att se för dom som är på Hovet. När AIK och Brynäs möter varandra är det riktig hockey, dom spelar riktig hockey som är rolig att kolla på. Och självklart ska jag vara sjuk och missa matchen. Jag ligger hemma i sängen med en brännande hals och ett huvud som snart kommer sprängas. Men eftersom att jag prioriterar basketen väljer jag att hoppa över hockeyn för att bli frisk och kunna börja träna igen.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-19 @ 11:58:00   



School is killing

Ska sätta mig i sängen med ett glas juice, datorn och en massa skolböcker. Har varit hemma från skolan i två dagar och hamnat efter väldigt mycket. Imorgon ska jag redovisa på engelskan och lämna in en uppsats, även den på engelska, och jag är inte klar med något av de. Dessutom ligger jag efter i matten och har NO-prov på torsdag. Sen tre andra läxor också. Inte nog med det, jag ska också hinna med Hockeyn imorgon och träning på torsdag. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med, men jag antar att det inte blir mycket sömn den här veckan. Men så blir det när man är korkad som jag och inte planerar.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-18 @ 18:42:15   



Förändring

Jag satt och kollade runt på videor på Youtube när jag klickade in på ett klipp om hatkommentarer. Den här tjejen pratade om kommentarer hon fick på sina vloggar och hur mycket kommentarerna sårade. Jag kände igen mig i varenda ord hon sa. Världen behöver en förändring, och det är nu.
 
Folk måste börja förstå, dom måste förstå att allt dom säger, allt som kommer ut ur deras mun och allt dom skriver sårar. Även om dom säger eller skriver det som ett skämt tar inte alltid alla det som ett skämt. Om du tar en person med dåligt självförtroende och mycket komplex och slänger ut kommentaren ''haha gud vad ful du är'' så tar du det som ett skämt, och personen du säger det till kanske skrattar för att inte visa hur mycket kommetaren fakiskt sårade. Personen kanske skrattar på utsidan, men på insidan kan tårarna inte sluta rinna, och tankarna om den kommentaren kan sitta kvar i timmar, dagar till och med veckor, månader och år. Och får du 1 elak kommentar och 10 snälla och positiva, så spelar inte dom positiva någon roll, för i det läget är allt man tänker på det negativa som man fick ta emot.
 
 
Jag kan lova att nästan alla personer, killar som tjejer, någonsin tänk som på bilden ovan. Att känna sig värdelös, att känna att allt är fel och att man står där i ett evigt mörker helt ensam. Oftast står man inte där ensam, men ibland gör man det, och det har jag gjort. Det är ett helvete, ett rent helvete. Att vara så ledsen och djupt sårad, att ha så mycket känslor inom sig som bara vill ut men inte ha kunnat prata med någon. Det är hemskt. Och då hjälper inte direkt negativa kommentarer, ibland hjälper inte ens poistiva kommentarer. Det kan ofta sluta med att positiva kommentarer gör dig arg, dom gör dig arga för att det känns som om att personen ljuger, och det är inte bättre det.
 
 
Alla dessa kommentarer och komplex kommer i tonårsåldern. Det är då allting börjar räknas. Man ska ha perfekt kropp, perfekt hår, perfekt hy, många kompisar, ett perfekt förhållande, bra betyg, vara bäst på allt, vara helt perfekt helt enkelt. Men hur vettigt låter det egentligen? Man kan inte va och ha allt det där men ändå mår vi dåligt av att inte ha det? Det resulterar i att vi gör saker, dumma saker, som att försöka banta, sluta äta, träna för mycket eller träna fel, för att vi inte vet hur vi ska göra. I vissa lägen kanske vi tappar dom där 4 kilona som vi vill bli av med, men hur mår vi då egentligen? Är det värt att alltid gå runt och vara hungrig eller att aldrig få äta lite godis för att vi alltid oroar oss för att gå upp några gram. Man är beredd på att göra vad som helst för att få ett perfekt liv.
 
Vi har för höga krav på oss själva och på alla andra. Folk klankar ner och dömer andra, men ni själva då? Är ni perfekta? Innan du klagar på andra se till att du själv är perfekt. För är du inte det, har du inget att klaga på.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-18 @ 16:34:01   



Nu ger vi allt #6

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-17 @ 21:26:16   



Sjuk

Igår var det som sagt hockey, och som vanligt sover jag och Moa hos varandra efter och igår sov hon här. När vi vakna imorse var båda sjuka, feber, ont i halsen, ont i huvudet, ont i hela kroppen helt enkelt. Vilket slutade med att vi båda fick stanna hemma från skolan. Därför har min uppdatering inte vart bra. Hon sover här inatt också, och vi ska sätta oss och försöka plugga nu då vi bara har tagit det lugnt hela dagen och kollat på PLL. Uppdateringen kommer bli bättre när jag är frisk igen.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-17 @ 17:35:15   



Vovve



Träffade Saras (Min) nya valp idag, och det va seriöst typ det sötaste jag sett i mitt liv, jag kan inte ens beskriva det så ska inte ens försöka. Hur som helst, världens sötaste.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-09-16 @ 22:53:58   



-




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2012-09-16 @ 22:46:19   



Jillian Jensen

 
Jag tycker att alla kan ta 12 minuter av sina liv och kolla på det här klippet. Jag grät konstant i 12 minuter, tårarna bara forsade och jag kunde inte sluta. Kolla på videon, det är sjukt värt det, ni kommer inte ångra er, jag lovar. (Till och med Uncle Simon blev ju tårögd...)
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-09-14 @ 22:14:13   



I guess we all just want to be loved.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-14 @ 21:51:07   



Before I Die




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-14 @ 18:04:32   



Timrå - AIK

Igår började Elitserien, och AIK spelade sin första match för den här säsongen. Matchen spelades mot Timrå på borta-is. För att vara ärlig så spelade killarna inte bra, det va slarvigt och mycket felpassningar vilket ledde till att i första perioden gjorde Timrå 1-0 men målet dömdes bort.
I andra perioden ökade Timrå tempot, pressade och gjorde 1-0 då Larsson inte kunde hålla igen. Andra perioden slutade alltså 1-0 till Timrå.
I period-pausen måste AIK haft ett rejält snack då dom kom ut och spelade bra och riktigt bra i vissa lägen och det ledde till att Fredrik Hynning kunde kvittera till 1-1 efter halva perioden. Det resultatet höll matchen ut. Matchen fick sedan avgöras i Sudden då AIK gjorde en tabbe och Timrå fick in pucken bakom Daniel Larsson. Matchen slutade 2-1 och 1 poäng till AIK, men nu tar vi nya tag och taggar inför matchen på Hovet på Söndag. Krossa Färjestad.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-14 @ 17:52:00   



14 September

Jag vaknade upp imorse hemma hos Moa efter att ha sovit i 3 timmar. Efter hockeyn igår (som jag berättar om i ett annat inlägg) satt vi och pluggade till halv 1. Då skulle vi gå och lägga oss, men det slutade med att vi låg och pratade om allt och inget och kollade på massa klipp på Youtube, och vid halv 3 gick vi upp och hämtade mat. Så nu är jag så trött att jag kommer somna när som helst. Jag lämnade en av mina enorma väskor hemma hos Moa då jag ska tillbaka dit imorgon och bo där till på måndag. Det är ju Hockey på söndag, första hemmamatchen, äntligen.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-14 @ 12:38:46   



Niall James Horan

Idag är det den 13 September, och det är inte vilken dag som helst, det är inte en vanlig dag, för idag är det Niall's födelsedag. Idag fyller min lilla Irländska ängel 19 år, kan inte fatta att tiden gått så fort. Min pojke blir bara större och större, och mer och mer berömd för varje dag som går. Kan inte beskriva hur stolt jag är över honom (Och dom andra killarna) för allt dom gör dagligen. För er kanske det bara är 5 vanliga killar, små flick-idoler, men för mig är det så mycket mer. Hur som helst vill jag bara säga ett stort Grattis till min älskling på hans dag idag. Hoppas dagen varit grym, att du fick mycket presenter och att du fick käka Nandos hela dagen för det är du värd.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | One Direction | 2012-09-13 @ 22:12:31   



'Dom har tappat Viktor Fasth'



Alltså jag är så sjukt trött på allt snack om Viktor. Ja, vi har tappat vår bästa spelare, och nej ingen kan ersätta honom. Ingen, ingen någonsin. Viktor har gjort så mycket för AIK och AIK har gjort så mycket för Viktor. Jag såg på ett ställe där det stod ''Tomrummet efter Viktor Fasth kommer inte bli så stort som alla tror'' Det är en lögn. Folk som tror på Daniel Larsson, som tror att han kan utvecklas väldigt mycket och bli riktigt bra kanske håller med, men vi som inte gör det gör inte det. Tomrummet kommer bli större än vad någon kan förstå för mig. Det kommer vara enormt.
 
På träningsmatchen mot SSK på Hovet förra veckan grät jag. Jag grät på uppvärmningen, för jag såg att det inte var Viktor som stod i målet. Jag såg det inte bara på numret som jag för övrigt hatar att Larsson har, jag såg det på sättet han spelade. Jag såg på Larssons räddningar att det inte var Viktor. Jag såg det på hur han jobbade. Numret Larsson har är också jobbigt att se. Att det står 31 på ryggen istället för 30 gör ont. Det gör sjukt ont. Det känns fel, det känns inte rätt. Och jag är inte övertygad om att Larsson kommer klara av att ta Viktors plats i AIKs mål, för platsen han lämnade är större än vad folk ser.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-13 @ 11:13:38   



Nu ger vi allt #17

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-13 @ 10:22:16   



Självförtroende

 
Vi slutade 14:10 idag pga att vi inte hade någon läsning. Istället fick vi en hemuppgift som ska vara klar imorgon. En grej vi skulle göra var att skriva om självförtroende. Vi ska skriva vad vi tycker självförtroende är, och vad det innebär enligt oss själva. Det här måste vara en av dom jobbigaste uppgifterna jag fått någonsin. Det är ungefär som att ge mig ett papper och säga ''Skriv allt som inte stämmer in på dig själv'' eller ''Skriv det du saknar eller det du vill ha''. Men jag kämpar på med uppgiften för att den ska bli okej iallafall. Måste dock erkänna att jag tycker synd om min lärare som måste läsa allt det här sen.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-12 @ 17:38:39   



Olly Murs

Något jag inte skrivit om än är Olly Murs. Att denna underbara man ska ha konsert i Sverige nästa år. Och att biljetterna släpps nu på fredag. Och även att jag måste få pengar på något sätt så att jag kan köpa biljetter för att jag bokstavligen kommer dö om jag inte får det. Och för er som inte vet vem han är, ta nu och gå in på Youtube, skriv Olly Murs i sökfältet och börja knarka hans musik precis som jag för den här helt underbar. Ni kommer inte ångra er.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-09-12 @ 12:52:02   



Imorgon



Imorgon är det alltså dags, det är dags för det som jag väntat på sedan den 7 april. Att Elitserien börjar igen. Imorgon är alltså första Elitseriematchen för AIK och vi möter Timrå på borta-is. Matchen kommer jag kolla på hemma hos Moa, vilket antagligen inte är så oväntat. Men nu börjar allvaret igen, det är dags att börja plocka poäng. Mot SM-guld.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-12 @ 12:42:26   



Nu ger vi allt #21

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-12 @ 08:25:48   



EM

Vill bara säga ett stoooort grattis till Svenska Herr-landslaget som vann över Luxemburg och nu är i EM.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2012-09-11 @ 22:52:30   



9/11

 
Jag tror inte att någon har missat vad det är för dag idag. Jag har sett överallt på bloggar, Twitter, Facebook osv folk som skrivit om 9/11, den hemska händelsen som idag hände för exakt 11 år sedan. Vi såg en sjukt bra video/film på Engelskan imorse om hela händelsen, men jag hittade den tyvärr inte så kan inte lägga ut den. Jag har inte så mycket att säga förutom att mina tankar idag går till alla dom som dog i terrorattacken, alla behöriga, familjer, vänner osv. och även alla brandmän. Brandmännen som offrade sina egna liv för att rädda andras.
De är riktiga hjältar.
 
9/11-2001 R.I.P



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-11 @ 22:42:25   



Skype

 
Sitter just nu framför både tv och dator. Kollar på Svenska Hollywoodfruar (Maria <3) och skypar med Karro, det har vi gjort i en och en halv timme utan att ha svarat på en enda NO-fråga grymma som vi är. Istället har vi suttit och spelat SongPop som jag blivit beroende av, och snackat en massa skit. Men ska skälla på henne nu så vi sätter igåg med läxorna så vår lärare inte stryper oss imorgon.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-11 @ 21:12:05   



10 September

 
Jag kom hem från träningen för ungefär en timme sen och har nu duschat och placerat mig i soffan. Jag tänkte bara blogga lite snabbt och sedan läsa några sidor i NO boken innan jag torkar och plattar håret. Träningen idag var (som alla andra måndags-träningar) sjukt flamsig. Inte så seriös, men vi spelade mycket så det var väll kul ändå. Men jag tror ändå att det är dags att börja träna extra hårt inför RM som är 19-21 Oktober, och för oss är det uppe i Luleå vilket är sjukt kul. Vi har redan varit där en gång och spelat RM, men det gör absolut ingenting för det var så jävla grymt.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-10 @ 22:59:17   



Before I Die




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-10 @ 18:34:36   



-

 
I'm fine.
I'm not fine. Please help me.
I'm just tired.
I can't take this anymore.
I already ate.
I starve myself.
I'm just cold.
I don't want you to see my scars.
I'm okay.
I just want to die.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-10 @ 14:51:38   



We Are Never Ever Getting Back Together

 
 
Jag har gått och blivit helt kär i den här låten. Jag har alltid haft lite svårt för Taylor Swift, hon är sjukt duktigt på det hon gör och har en grym röst, men hon har aldrig riktigt varit en favorit för mig, men den här låten ändrade allt. Jag lyssnar på den hela tiden, men sen finns ju videon också. Och den är helt värdelös. Jag förstår inte riktigt nått med den, ena stunden skäller hon på sitt ex och andra stunden dansar hon runt med folk i lejon och åsne-dräkter haha? Nej videon var inge vidare men låten är grym.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-09-09 @ 19:17:00   



Math

 
Jag ska nu sätta mig vid köksbordet och försöka jobba lite matte då jag var borta både måndag och fredag den här veckan från skolan och missade två matte-lektioner. Jag tror att jag ligger efter ungefär 30-35 uppgifter så har väldigt mycket att jobba ikapp. Men ikväll klockan 8 börjar X Factor och jag tänker inte missa det, så bäst jag sätter igång nu så jag hinner göra något.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-09 @ 19:08:30   



Peter Pan

 
Jag är nog en sån där person som kan sitta om 20 år och fortfarande kolla på gamla Disney-filmer. Jag älskar dom gamla Disney-filmerna som, Robin Hood, Snövit, Askungen och Djungelboken. Men min favorit av alla filmer, inte bara Disney, utan alla filmer måste vara Peter Pan som jag just nu sitter och kollar på. Ni får tycka vad ni vill om det, jag bryr mig inte, men jag älskar den här filmen och jag kommer aldrig tröttna på den.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-08 @ 22:30:08   



Nu ger vi allt #16

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-08 @ 15:18:04   



8 September

 
Dagen hittils har varit ganska seg. Jag har inte gjort så mycket. Åkt till tippen med pappa, hämtat ut paket på posten, min jägarexamens-böcker, och malt köttfärs med pappa och farfar. Jag är klar med köttet så pappa och farfar ska göra resten för det som är kvar ska farmor och farfar ha. Så nu ska jag sätta mig med mina böcker och börja plugga för herregud vad jag längtat efter att få hämta ut dom.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Jakt | 2012-09-08 @ 14:31:52   



-




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-08 @ 00:28:38   



För att Svampbob har paus

Vad var det senaste du sa högt? Det skiter jag fullständigt i, dom kan ju försöka.
Vad vill du göra i framtiden? Starta egen kennel och ta hand om hemlösa hundar
Vad skulle du aldrig kunna göra? Såra någon medvetet
Vad är du rädd för just nu? Att fler ska försvinna ur mitt liv
Har du skärt dig någon gång? Ja.
Bästa filmen du någonsin sett? Taken
Den bästa boken du någonsin läst? Skadad
Är du en känslig person? Ganska
Har du varit kär på riktigt? Nej
Är du en kreativ person? Verkligen inte
En musikgenre du inte står ut med? Opera
En filmgenre du hatar? Kärleksfilmer som typ The Notebook
Vad står det i ditt senaste skickade sms? 3 gråtande emoji-gubbar
Har du instagram? Ja fyfan
Vem kramade du senast? Är sjuk så någon i mitt lag igår
Vilken artist/band lyssnar du mest på för tillfället? - Olly Murs, CoverDrive, Little Mix och Rita Ora
Din naturliga hårfärg? - Typ råttfärgat...
Vilken hårfärg har du nu? - Typ brunt
Sminkar du dig varje dag? - Ja om jag inte är sjuk




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-08 @ 00:20:35   



September-jakten

Gammal bild
 
För några timmar sedan kom pappa hem från att ha varit i Särna på älgjakt. Den här gången sköt han inget själv, men laget fick 3 älgar och med sig hem hade pappa 4 stora baljor med kött som han imorgon ska ta hand om. Nu äntligen är det dags att fylla på frysen igen innan dom drar iväg på Oktober-jakten.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Jakt | 2012-09-07 @ 23:53:26   



VMA's

 
Sitter och kollar på reprisen av VMA's. Är så sjukt stolt över mina killar. Dom vann 3 priser, och vann därför i alla kategorier dom va nominerade i. Kategorierna var Most Share-Worthy Video, Best Pop Video och Best New Artist. Kan inte ens beskriva hur stolt jag är, det är helt sjukt. Känslorna svämmar över och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Älskar dom här killarna mer än något annat.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | One Direction | 2012-09-07 @ 22:40:15   



Nu ger vi allt #13

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-06 @ 19:48:30   



I Play Basketball

 
Sitter just nu i Nacka Sporthall och kollar när mitt lag tränar. Jag är som sagt inte med för att jag fortfarande inte är helt frisk och det dödar mig. Hatar att sitta och kolla på. Men har så mycket läxor just nu så måste göra det medans jag kollar också, vilket inte går sådär då det är 20 minuter kvar av träningen och jag inte inte gjort någonting än.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2012-09-06 @ 17:41:37   



-




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-06 @ 14:14:31   



6 September

Vaknade upp hos Moa imorse, men världens sämsta morgonhumör. Jag fick inte dricka nån oboy till frukost, och min hals brann. Det gjorde ont att prata, jag såg ut som ett vrak med gårdagens smink. Hur som helst släpade jag upp mig själv ur sängen 15-20 minuter innan vi skulle åka. Åkte till skolan och nu har dagen rullat på helt okej, jag slutar om en halvtimme. Då tar jag bussen till Forum för att gå till träningen, jag ska inte vara med men som den underbara *host* spelare jag är så kollar jag ändå.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-06 @ 14:13:18   



Nu ger vi allt #84

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-06 @ 09:50:55   



AIK - SSK

Jag är som sagt hemma från Hovet nu, och det kan ha varit den bästa och sämsta match jag varit på. Idag var det mycket känslor, allt från tårar till skratt. Killarna spelade inte bra, passarna satt inte och dom fick inte in något riktigt spel eller flyt förens som sista minutrarna av matchen. Det berodde kanske på att det var först då alla började sjunga, och att vi gjorde det, gjorde att AIK gjorde 2 mål på 6 minuter och jämnade ut till 3-3. Sen att vi förlorade på straffar suger ju bara så hårt att jag inte ens vill skriva om det.
Sen var det ju så, att jag träffade underbara Lena, och fick därför min efterlängtade puck! Pucken som min Viktor har signerat, och inte nog med det, jag fick även träffa honom, och ta bild med honom igen. Kan ju bara nämna att jag grät och skakade, sen får ni tycka vad fan ni vill om det. Träffade även DLK, vilket var underbart det också.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-09-05 @ 22:28:12   



Jonas Jerebko



Är hemma från matchen nu, och med hemma menar jag hemma hos Moa. Vi ska båda sätta oss och göra läxorna, en av mina läxor är att lyssna på ett sommarprogram. Och vi fick själva välja vem vi ville lyssna på, och självklart valde jag Jonas Jerebko. Och för er som inte vet så är det en basketspelare från Sverige som spelar Forward i NBA-laget Detroit Pistons.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-05 @ 21:52:53   



Det blir oseriöst på matchdagen

På SO:n som jag just nu sitter på, jobabr vi med första världskriget, vi har sett klipp och scener ur filmen ''På västfronten intet nytt'' vilket verkar vara en bra film där det händer mycket, perfekt för mig som lätt blir uttråkad. Nu ska vi alltså skriva ett brev till någon som om att vi sitter mitt i kriget själva. Mitt resultat ser ni är ovan. Anledningen till att jag inte kan konsentrera sig kallar jag AIK, för ikväll blir det match.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-05 @ 10:15:00   



Stugan min

Sitter ute i mitt hus och har precis duschat. Det är så galet stökigt här, det är saker överallt haha. Kläder, disk och skol-grejer. Det ser ut som om en knarkare bor här. Men just nu orkar jag inte städa, och imorgon sover jag hos Moa då vi ska kolla på hockey, så det blir antagligen att städa på torsdag. Tills dess får det se förjävligt ut. (Förlåt mamma och pappa...)



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-04 @ 21:53:56   



4 September

Idag kanske det är en vanlig dag för er, men inte för mig, för idag fyller världens bästa tvilling år! Lite kul att jag är mer taggad på hennes födelsedag än vad hon är, men men. Grattis på födelsedagen världens finaste, älskar dig massor!




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-04 @ 09:11:25   



Täby Cup

Har alltså spelat Täby Cup hela helgen, och jag därför varken haft tid eller ork att blogga så därför gör jag bara ett snabbt inlägg på mobilen nu. Vi har spelat cup hela helgen, förlora finalen mot Täby. Ganska surt, men men. Det kommer bilder och lite annat imorgon!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-09-02 @ 19:43:10   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;