30 Maj

Large
 
Om en liten stund åker jag till skolan, även fast jag inte borde. Är fortfarande sjuk, och huvudet snurrar så fort jag står upp, men datorn ska ju, som jag tidigare nämnt, in idag, så jag har inget annat val än att ta mig till skolan. Det är ju trots allt sista skoldagen i den här skitskolan, för inatt åker jag tillsammans med klassen till Spanien, är inte speciellt taggad, men det blir nog bra. Så efter skolan ska jag åka och handla det sista som ska med, och sedan packa klart då jag blir hämtad runt halv tre / tre någonting, så blir väl att sova på planet.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-30 @ 07:34:33   



Sista dagen med Betty

Large
 
Har i princip spenderat hela dagen tillsammans med min dator, Betty, då jag varit hemma från skolan pga huvudvärk och ont i halsen. Har rensat hela datorn, tagit bort allt som jag sparat, allt från skolarbeten till låtar och filmer. Anledningen är att jag imorgon (egentligen idag) ska lämna in min dator, för alltid. Det låter så himla djupt och deprimerande, men jag kan nästan lova att jag kommer gråta imorgon. Jag har haft min dator i tre år, och endast lämnat in den på lagning några dagar förra sommaren. Dessutom har jag ingen annan laptop utan bara två stationära (eh..?) datorer, liksom hur ska jag klara mig utan min dator? Shit vad deprimerande och töntigt det här inlägget blev, men, låt mig. Nu ska jag skriva mitt sista skolarbete och ladda ner de sista låtarna på den här datorn, innan jag säger hejdå till den *gråter*
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-29 @ 22:17:47   



24 Maj

Large
 
Fredag! En som är lite bättre än andra, skolan var sjukt skön, förutom min spanskaredovisning, den vara bara stel. Men slutade strax innan halv 12, var hemma vid tolv, och sedan dess har jag ätit, kollat på tv och duschat. Om en timme (tror jag?) ska jag, familjen och faster sätta oss i bilen mot Eskilstuna, idag är det nämligen äntligen dags att få träffa min lilla valp för första gången. Vi ska åka till kenneln, åka och gosa med valparna, och prata med tjejen som har kenneln. Ska bli så mysigt, har väntat i fyra veckor, och om lika lång tid kommer den lilla valpen springa på min gräsmatta här hemma. Dör av längtan!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-24 @ 14:06:17   



21 Maj

Large
 
Veckans längsta och absolut tråkigaste dag är nu över. Eller, snart, åtminstone. Det som återstår att göra är att tvätta håret, sedan tänkte jag gå och lägga mig. Har sovit mindre än fem timmar de denaste nätterna, så jag behöver lite sömn nu. Imorgon ska vi iväg med klassen nästa hela dagen, för att äta lunch i stan och typ gå runt i Gamla Stan, ska faktiskt bli ganska mysigt. Eller, överdriva kanske vi inte ska, det ska bli skönt att slippa skolan. (Japp, det lät bättre) och immorgon kväll blir det derby med pappa och hans kollegor. Så för en gångs skull kanske en onsdag bli bra trots allt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-21 @ 22:08:00   



Too much

Large
 
Nu, de här sista veckorna i nian, när alla nationella prov är aklarade, tycker man att skolarbetet borde lätta, eller är det bara jag? Borde inte proven och inlämningarna minska? Eller har jag helt fel? För så är det inte i min skola. Fyra inlämningar, ett prov och en redovisning har jag fram till torsdag. Och utöver det, ska jag hinna ta hand om hunden, gå på fotboll och sova någon timme per natt också. Jag vet, helt ärligt, inte hur jag ska få ihop det. Det är så mycket nu, och jag vill bara lägga mig och sova tills jag får somamrlov. För aldrig, aldrig, i hela mitt liv, har jag längtat efter ett lov så mycket, någonsin.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-20 @ 22:24:21   



Just walk

Large
 
Gick en 25-minuters promenad med hunden, samt lekte lite med honom när vi kom hem. Han kan ju inte bli trött? Vad är grejen liksom? Springer runt i halva huset med sin tennisboll i munnen... Hur som helst, ska fösöka skriva lite på en spanska-text som skulle varit inlämnad för över en vecka sedan, ta en dusch och platta håret. OCH äta en massa hallon som mamma köpt, alltså hallon kan ju vara det godaste som finns. Kan äta hur mycket som helst. Och nu kom jag in på mat också haha, the food is calling, ciao.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-20 @ 22:12:32   



20 Maj

Bästa bilden, på bästa Hovet, med bästa Bam.
 
Efter skolan idag tog jag mig till Dagis för att hämta Zeus. Men pga värmen och min alldeles för tunga väska, orkade jag inte ta bussen hem. Så jag stannade på dagis en timme, snackade valpar med Petra och hade det mysigt. Tanken var sedan att när jag kom hem, skulle jag plugga, både Kemi och Spanska, oh ja, värsta ämnena, men så mycket till plugg har det inte blivit. Ska gå ut med hunden nu, och sedan försöka skriva lite spanska igen. Skulle underlätta om läraren min, inte ströp mig imorgon. Shit vad mycket klockan blev, nu måste hunden ut.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-20 @ 20:39:33   



Kungsan

 
Drog från skolan vid lunch (shh, don't tell my parents) för att ta buss och tunnelbana bort till Kungsan. Och där skulle Tre Kronor, guldmedaljörerna hyllas. Det blev små-intervjuer, sånger och den inofficiella VM-låten av Staffan Kronwall. Gubbar gubbar gubbar gubbar hej hej! Sjukt mycket folk var det där, och smart som jag är åkte jag ju dit i munkjacka och mössa, aldrig svettas så mycket (.. eh). Robin var även där och sjöng sin låt You, och Staffan ( ) sjöng med han också haha. Värt var det iallafall, och ni som inte var där, ni är sämst. Bokstavligen, vem vet när Tre Kronor vinner VM-Guld på hemmaplan igen?



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-05-20 @ 14:11:09   



Världsmästare i Ishockey 2013

 
 
 
Gubbar gubbar gubbar gubbar hej hej



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-05-20 @ 10:05:31   



Problemet är ägaren, inte hunden.

 
L Ä S  D E T T A
 
Jag ska vara en av de farligaste hundarna tydligen. Jag är en renrasig amerikansk pitbullterrier, importerad från USA. Jag kan visa att jag är renrasig för jag har en stamtavla hemma som är så lång som sex generationer.

Jag finns på jorden av en anledning: för att ni skapade mig! Och ju farligare ni gör mig, desto fler av min ras hamnar i fel händer. I händer som lär oss fel saker.

Vi vet inget om kamp förrän ni lär oss!

Vi är av rasen terrier – det betyder att vi har en vilja som är starkare och större än vissa andra rasers. Men det gör oss inte till onda hundar!
Rädslan för oss är det som gör oss onda. Rädslan att vi är farliga är det som gör oss farliga.

Vi finns här för att ni skapade oss och för att ni ville ha oss här. Men när ni börjar tappa kontrollen över det ni skapat, föraktar ni oss och tänker inte på konsekvenserna av det föraktet.

Vi är kanske utmärkta för kamp då vi har en smidig kropp, bra storlek, relativt stort gap, tjock hud och kort hår. Men även om vi vore den ultimata kamphunden är det på oss det gör ont. De är vi som får ta alla smällar, alla sår och alla bett. Det är vi som får sitta i burar, får dåligt med mat, inte får besöka veterinären när vi har ont och ofta lämnas i skogen för att dö.

Jag var inte född till det där och jag har tur. Jag har tur som sluppit kamphundarnas hems­ka värld.

En kamphund är ingen ras, en kamphund är en hund som hamnat i fel händer och blivit tränad till att göra något den tror är rätt, för att ni lärt dem det. Alla hundar kan bli kamphundar, det handlar bara om träning. Hur ska vi veta vad som är rätt och vad som är fel? Vi är hundar!

Vi är människans bästa vän. Och ändå sviker ni vår blinda tillit och vår villkorslösa kärlek.
Ni gör oss till något vi inte är, bara för att ni kan. Bara för att ni har makten att göra det – makten att slå oss, ta bort oss, sätta på oss el-halsband, halsband med piggar inåt, munkorg? ja, säg allt ni människor har kommit på för oss hundar, bara för att kunna hålla kvar just den makten.

Jag är inte född till kamp! Vi blir bara det ni valde att göra oss till! Och ju farligare ni gör oss, ju räddare ni blir för oss, desto mer makt ger ni åt fel händer!
Låt oss nu ha en tyst minut för alla hundar som används eller har använts i kamp. Och för alla djur som far illa på grund av er människor.

/Bimbo
amerikansk pitbullterrier

(Källa:
http://www.aftonbladet.se/debatt/article11147899.ab)



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Åsikter | 2013-05-17 @ 09:29:07   



Sverige i Semi

 
 
"OJ, JÖSSES!!!! Ja men se där, ja!! JA, SÅ SKA MAN JU GÖRA!!"
 
Så sjukt jävla snyggt, och med det slog vi
ut Kanada, och vi är nu i Semifinal.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-05-17 @ 08:28:47   



!!!

http://static.squarespace.com/static/5183a1cae4b099d36dd9fdf1/5183fd25e4b0b930f1c81062/5193a942e4b0f2c91b020626/1368631618872/31.jpg?format=750w
http://static.squarespace.com/static/5183a1cae4b099d36dd9fdf1/5183fd25e4b0b930f1c81062/5186b213e4b065e39b455f89/1367781908704/14.jpg?format=750w
 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-16 @ 22:24:26   



Choklad och tjejfilmer.

Large
 
Har knappt lämnat min säng sen i måndags, endast för att gå till badrummet, eller för att hämta mat, som för det mesta har varit choklad. Har varit hemma pga huvudvärk, och lite andra anledningar, och tanken var att jag, idag, skulle ta mig till skolan, men så blev det inte. Och så blir det nog inte imorgon heller, mer än att jag åker dit och skriver ett prov. Jag har istället under de här dagarna ägnat mig åt att titta på film. Och när man ser mina filmval, kan man ana att något inte står helt rätt till. Det har nämligen bara varit filmerna, Bring It On, Mean Girls 1&2, A Cinderella Story, Another Cinderella Story, John Tucker Must Die och I Taket Lyser Stjärnorna. Typiska tjejfilmer som jag, i vanliga fall, mer än gärna hoppar över. Men som jag, under de här dagarna, valt att kolla på, då de har varit det enda jag velat se. Om en stund ska jag dock lämna min sköna säng, för att för först gången sedan i söndags, gå ut genom dörren för att åka och hämta Zeus som ska bo här tills nästa torsdag, och kanske kan den lilla krabaten få mig på bättre humör. Man kan ju alltid hoppas.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-15 @ 18:01:31   



Vila i Frid.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3300103/images/2012/pic_205405885.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3300103/images/2012/pic_205405813.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/321182_237363839654578_1724854811_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/40933_106638356060461_7077938_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68791_123082531082710_7870567_n.jpg
 
Jag önskar att allt bara var en mardröm, att det inte är sant. Du får inte vara borta, min älskade lilla ögonsten får inte vara borta. Enda sen första dagen har du varit min bebis. Det var alltid du och jag, det sa dom alla. Ingen fick, eller kunde, ta dig ifrån mig, ingen försökte ens, alla visste att du var min. Jag kan inte fatta att du inte finns längre. Vem ska nu luffa efter alla andra på promenaderna? Vem ska vara först på plats så fort det pratas eller visas godis? Vem ska sätta sig på berget i vattnet i sommar, och bara sitta där. Inte röra sig ur fläcken, utan bara sitta och kolla rakt ut i luften. Min fina Ozzy, jag saknar dig redan, jag saknar dig så mycket att ord inte ens kan beskriva. Jag vet att du hade ont, och jag vet att du har det bättre där du är nu, även om jag vill att du ska vara kvar här nere, och inte uppe i himlen. Jag hoppas att du väntar på mig där uppe, och att du är den första som kommer skuttandes när jag kommer. Vila i frid, världens finaste Ozzy, för mig kommer du alltid att vara nummer 1.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-14 @ 23:26:00   



So much ambition, but no motivation.

Large
 
Ännu en dag då jag är hemma från skolan. Min frånvaro äkar med varje dag som går, men just nu kunde jag inte bry mig mindre. Har spendera morgonen i sängen, kollandes på filmen jag somnade till igår. När den tog slut, stegade jag upp ur sängen och ner till köket för att göra lite lunch. Och nu när denna lunch är klar, tänkte jag, försöka, sätta mig och göra klart lite skoluppgifter som är försenade, samt öva till en muntlig redovisning i spanska, som jag kommer vägra göra inför klassen, vilket kommer leda till att läraren från spel. Men men, back to the food.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-14 @ 12:17:34   



One Direction - konsert #2

Large
 
För sex dagar sedan styrde jag stegen mot Friends Arena, som för mig, numer ses som AIKs hemmaplan. Men denna gång, var det inte för att stå på Norra och sjunga fram mitt lag. Denna gång, var det för att sitta, strax under bortsasupportrarnas platser, och se mina fem killar sjunga, ännu en gång i år. Och även om jag sa ord som 'Jag kommer bara sitta och lyssna' på vägen dit, ändrades det snabbt när de väl satte igång. För där, mitt bland alla tjejer, stod jag och Isabelle och sjöng (läs; praktiskttaget skrek) ikapp med våra killar på scen. Men att sjunga var inte det enda jag och Isabelle lyckades med under denna kväll, för visst rann det tårar också, inte för att jag flippade att jag såg dem live, utan för att de 1, nästan grät själva, och 2, en tjej hade en skylt med texten 'Thanks for saving ours lives' och båe jag, Isabelle, och halva Friends, brast ut i gråt. Men hur som helst, det var en underbar kväll, som avslutades hemma hos Jenny, med Jenny och Lisen, för att vid åtta nästa morgon, sätta oss i bilen mot Göteborg.
 
Och för att nu besvara frågan så många ställt, nämligen från Vilken konsert var bäst? Den i London eller den i Sverige? svaret är; jag vet faktistk inte. Jag hade bättre platser i Sverige, men det var i O2 i London. Det var bättre drag i Sverige, men det var en coolare upplevelse i London. Så jag vet inte vilken som var bäst. Killarna var lika underbara på båda ställena, och ett plus var ju att jag fick se 5SOS i London också.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | One Direction | 2013-05-14 @ 11:58:58   



-

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-13 @ 22:35:46   



''Girls aren't supposed to be covered in scars''

Large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Stay Strong | 2013-05-13 @ 19:31:48   



Vi hade det bra i Göteborg




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2013-05-13 @ 17:49:29   



Bitches be like: ni är som samma person

Jenni som tar Sandra mobil när hon inte är i närheten. Jag vill bara säga att jag är så jävla tacksam att hon är min, vi är som samma person helt sjukt, älskar henne till döden, fyfan i fucking love that girl. Hejdå. Sandra du är min bästavän




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-10 @ 01:12:51   



Vi är snart framme.

Det var sol när jag åkte från Stockholm imorse, nu är jag nästan i Göteborg, och det regnar. Coincidence? I think not.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-09 @ 12:51:19   



I like you, typ väldigt mycket.

Bästa bästa Phil.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-05-08 @ 13:47:22   



- Demi Lovato -

Underbara Demi har släppt sitt nya album, och jag kan inte annat än älska alla låtar. Men jag har två absoluta favoriter. Liksom, lyssna själva, det är ren perfektion.
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-05-08 @ 10:45:14   



Ivan Turina, för alltid en hjälte bland oss.

Foton: Jesper Zerman
 




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Fotboll | 2013-05-07 @ 11:14:39   



Shit just got real




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | videor | 2013-05-04 @ 10:15:22   



Antal dagar

Large
 
VM-premiär - 0 dagar
One Direction-konsert - 5 dagar
Göteborg - 6 dagar
Vildsvinsjakt med pappa - 16 dagar
Sommarlov - 39 dagar
Elitseriepremiär - 134 dagar
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-03 @ 18:06:01   



3 Maj

Dagen;
- Skola
- Narkotikasök på Gymnasiet
- Åka fyrhjuling
- Träna
- Hockey-VM
 
Kabaam, nu vet ni vart ni har mig, ciao.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-05-03 @ 17:07:26   



Vila i Frid, Ivan.

 
1980-2013
Vila i Frid, Ivan.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Fotboll | 2013-05-02 @ 09:59:00   



Mitt huvud kaosar

Är hos morfar just nu och firar för gubben fyller år. Ska även äts middag här. Mitt huvud är typ kaos, dunkar och kommer sprängas när som vilket inte är så mysigt. Ville bara titta in och säga det!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2013-05-01 @ 14:28:21   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;