Bekännelser

Jag har alltid hatat fotboll, och har aldrig sett AIK spela en enda match. Men Bam har nu tvingat med mig, så den 7/4 kommer jag se min första fotbollsmatch någonsin.
 
Jag skulle hellre frysa ihjäl än att svettas ihjäl.
 
Jag har blivit beroende av MTV, kollar på det hela tiden, speciellt Hollywood Heights, typ världens bästa program.
 
Jag har rest-uppgifter i typ alla ämnen i skolan just nu, jag är så jävla bra.
 
När jag fick reda på att DK inte spelar i AIK kommande säsong ville jag typ dö. Stängde in mig på mitt rum och deppade trots att Jenni var här.
 
Jag är sjukt kräsen när det gäller mat, så när vi ska äta typ påskmat äter jag i princip bara potatis och köttbullar, och kanske ägg.
 
Jag väljder Pepsi framför Cola alla dagar i veckan. Men det ska vara Pepsi Max, för den vanliga är så skummig.
 
Jag är i London just nu, och har det antagligen sjukt jäkla grymt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-30 @ 19:30:00   



Hejhej fran London

Heeeeeeeeeeeeeeeej, tankte bara trilla forbi och saga hej. Sitter i lobbyn med Felicia och har baxat nagons internet, for det har hotellet ar snala javlar och tar betalt for internet. Ain't nobody got money for that. Men men, hejda.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-30 @ 17:59:50   



Mot London!




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | videor | 2013-03-30 @ 06:57:40   



Två timmar

Tumblr_mkg2cvatw71s29oupo1_400_large
 
Om två timmar åker vi härifrån mot Arlanda. Jag har nu laddat över nästan alla bilder och fyllt mobilen med ny musik. Packningen är nästan klar den också. Jag har även hunnit platta håret, wooh? Har dessutom hunnit göra ett tidsinställt Bekännelser-inlägg som kommer upp imorgon kväll, för jag vet inte riktigt om jag kommer kunna blogga när jag kommit fram. Beror på om jag hittar något internet någonstans haha. Men något inlägg under veckan lär det bli iallafall.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-30 @ 02:28:32   



VideofyMe

Tumblr_mjhk8bkf0a1s5tnfso1_400_large
 
Bilen går hemifrån om ungefär sex timmar, så att fixa klart packningen kanske är dags nu? Ska även hinna torka och platta håret och även ladda över bilder och musik vlket jag inte gjort än. Men till något helt annat, vet inte hur mycket jag kommer blogga när jag är i London, men har precis laddat ner VideofyMe-appen där jag kommer försöker göra lite videor från resan. Så om ni vill se det (alltså haha..) så följ mig där, SandraBergman heter jag där. Herregud Sandra, vad håller du på med. Jaja, gör som ni vill. Nu måste jag packa, puss.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-29 @ 22:07:29   



Bara några timmar

Tumblr_mkc07zwufl1s6mdp6o1_500_large
 
Om bara några timmar lyfter mitt plan som ska ta ig till London, den resan som jag tjatar så mycket om just nu, men ni får stå ut. Och det känns som att jag kanske borde börja bli klar med packningen snart, men så är inte läget. Jag har inte ens börjat, jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Vilket kanske inte är så smart, men så är det alltid. Ska om en stund sätta igång med packingen, eller, så är det planerat, men om det blir så eller inte återstår att se. Ska även ladda över de sista 3000 bilderna från min telefon till datorn, och även ladda över lite ny musik till telefonen, att jag sedan tänk gå ut på en pw också, ja, det får vi se om jag hinner, för stressa tänker jag inte göra, har ju hela natten på mig, för någon sömn lär jag inte få då jag ska upp innan fyra.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-29 @ 12:50:21   



28 mars

 
Vaknade upp i soffan imorse, igen, men den här gången inte klockan 6, woho? Är fortfarande väldigt förkyld men tog min till skolan ändå, jag har ju trots allt bara tre lektioner idag, och den första var gympa som jag inte kunde var med på, men jag hade skoj på läktaren med Isatu och Vickan (ha-ha). Nu har jag bara två svenska-lektioner på rad (eh tror jag..) och sedan slutar jag 11:40. Då åker jag mot Jennis skola där Rachelle möter upp mig så jag inte går helt fel. Dock komemr jag få sitta ensam under Jennis lektioner, kul... Dock har jag med mig både dator och iPad, så jag kommer ha lite att göra iallafall, förhoppningsvis, och mina små saker inte bestämmer sig för att sluta fungera.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-28 @ 10:03:06   



Snart så.

Tumblr_mk5hknu9991r2s0nvo1_500_large
 
Snart så, snart. Om mindre än tre dagar kommer jag släppa mina väskor och springa mot Felicia på Arlanda. Om mindre än tre dagar kommer jag att befinna mig på ett plan som ska ta mig till London. Om mindre än tre dagar kommer jag sätta min fot på flygplatsen i London. På lördag morgon lyfter planet från Arlanda som tar mig, Felicia och våra mammor till fina London där vi kommer spendera närmare sex dagar. Därför sitter jag nu med telefonen kopplad till datorn för att från telefonen ladda över bilder, och från datorn ladda över massvis med musik.
 
Jag har så mycket planerat inför den här resan, utöver konsert, besökande av bland annat Big Ben och en massa shopping. Jag kommer springa runt med telefonen och knäppa kort på allt jag ser. Dokumentera allt som händer i både bilder och videor, och jag vet att Felicia kommer göra detsamma, för det har vi bestämt. Vi har pratat om den video vi kommer klippa ihop av en massa bilder och korta videor när vi kommer hem. Den video som vi ska proppa full med minnen av den resa som jag hoppas, och vet, kommer bli helt perfekt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-27 @ 21:23:21   



Home

Var hemma från skolan idag för att jag är förkyld, ont i halsen, täppt osv. och tror att jag håller på att bli sjuk, hej panik 4 dagar innan London liksom. Så jag stannade hemma. Har sovit nästan hela dagen känns det som, även hunnit med att göra dessa bananpannkakor som alla pratar om, och, hallå, dom var ju inte ens så goda? Ska se om jag orkar läsa lite i engelskaboken, annars hoppar jag det och sätter på någon film istället!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-26 @ 20:30:03   



25 mars

601961_530298050341839_597804230_n_large
 
Måndag nu igen, men för en gångs skull klagar jag faktiskt inte. Anledningen är att det bara är ytterligare en dag närmre London, bara f e m dagar kvar. Och herregud vad jag tjatar haha. Min morgon var faktiskt helt okej, vaknade vid 6 (alltså vad är grejen?) men lyckades somna om, och gick upp vid halv 8. Somnade i soffan runt 11 tror jag, så vaknade med väldigt lockigt hår. men jag hann platta det innan skolan, så det gjorde inget. Första lektionen bestod sedan av Nationella i Fysik, Laboration och utvärdering, och det gick faktiskt väldigt bra, eller, det kändes bra iallafall, det kan ju ha gått åt helvete. Men men, dagen har rullat på, och jag slutar om bara 20 minuter. Ikväll blir det träning, och sedan börja på en packlista inför London, wiie!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-25 @ 14:11:32   



Peace


 
Spenderades för det mesta med Jenni. Vi vaknade hos mig som sagt, åt frukost, kollade på tv och så innan vi gjorde oss i ordning för att åka till Forum där jag skulle se min älskade Robin. Han sjöng både Scars och You, och där stod jag bland allt folk med tårar i ögonen, tack för den Robin. Efter det gick vi bort till bussarna, med ett litet stopp vid biblioteket där dom visade SM-finalen i Hockey, AIK-Brynäs, tja hockeyabstinens, AIK vann iallafall, så nu är Guldet tillbaka där det hör hemma.
 
Efter forum tog vi buss, tunnelbana och buss för att ta oss hem till Bam där jag skulle fixa en grej. Vi stannade där och mös lite en stund, i hennes underbara soffa. Snackade om allt från Twitter till fotboll. Men vi var tvugna att dra efter ett tag eftersom att jag skulle vara barnvakt åt min syster och hon ville ha mat haha. Vi kom hem strax efter halv sju då vi alla hjälptes åt att göra Tacos som vi åt framför Disney. Kvällen bjöd på mycket mer som, NHL, Black Earth Hour, AIK-sånger och massa mer. Men social som jag är, somnade jag typ vid halv tolv haha. Men men.
 
Idag vaknade jag halv sju, återigen för att pappa kom upp och stängde av tv:n. Kunde inte somna om, så kollade lite på tv tills Jenni vaknade. Runt halv 9 åt vi frukost innan vi åkte till hallen för att träna småkillarna. Så jobbiga haha. Sedan var det bara att åka till nästa hall där vi hade match mot Alvik. Vi vann, vilket betyder att vi vann hela serien, vilket var kul. Resten av eftermiddagen/kvällen kommer spenderas med lite plugg, och sådant roligt. Men men, åker till London om 6 (!!) dagar, så jag kämpar på!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-24 @ 17:24:55   



<3

 
Jag hatar att du visade mig den här låten.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-03-23 @ 10:14:14   



Godmorgon

 
Bloggade ingenting igår för att jag var tvungen att plugga på alla raster (och lektioner hehe..). Och efter skolan åkte jag om mamma in till stan till ögonläkaren för att kolla min syn, tja översynt. Han droppade något i mina ögon så jag såg inget, hade panik haha. Så därför sket jag i att ens försöka blogga.
 
Somnade vid 11 (förlåt Jenni) så sjukt osocial haha, och vaknade vid 6 imorse av att pappa kom upp och stängde av tv:n. Och då gjorde jag misstaget att gå på toa, så sen kunde jag inte somna om. Jenni vaknade också, men har somnat om ett antal gånger sedan dess haha. Ska väcka henne nu, igen, så vi kan äta frukost för nu är jag fan hungrig.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-23 @ 08:23:00   



21 mars

Tumblr_mgghs4uvvm1rdgylbo1_500_large
 
Min morgon var kaos, är ni förvånade? Vaknade en kvart innan jag skulle gå till bussen, och upptäckte då att jag bara plattat halva håret. Så smart som jag är, satte jag upp det lockiga i en bulle och gömde under mössan, kreativt osv. Så jag spenderade min gympalektion på toaletten där jag plattade mitt hår, yup. Men annars kan det kanske bli en bra dag iallafall, ska möta upp Jenni i hennes skola när jag slutat, så vi ska mysa innan vår träning börjar. Annars blir det väl bara lite plugg. Wow, the funny life of Sandra, absolut absolut.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-21 @ 09:48:28   



Block 44

 
Alltså jag finner inga ord för Block 44's texter.
Så jäkla bra, vet inte vad jag ska säga.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-03-20 @ 14:02:35   



Before I Die - avklarat

Tumblr_mjlxq2xzjc1s6teb0o1_400_large
Tumblr_mjq0kxwskm1s33l0qo1_500_large
Tumblr_mjih2tecxg1rldr6yo1_500_large
 
1. Älskade Ed har jag sett
2. Adam har jag träffat två gånger
3. Och ja, mitt hår är ju ner till röven, så jag antar att det är lite långt iallafall



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-20 @ 09:50:00   



Nej

 
Skitmorgon, igen. Missade bussen och fick stå och frysa i väntan på nästa i 20 minuter. Var en jäkla isbit. Men inte nog med det, mitt jävla internet på telefonen funkar inte! Vad är grejen. Och jag kan inte skicka sms heller, alltså förstår ni ens? Stog och frös i 20 minuter, kunde inte prata med någon, kunde inte ens smsa Isatu och säga att jag var sen. Men inte nog med det mina vänner, jag har sånna där väldigt sköna magkramper vi tjejer får en vecka i månaden. Hurra för mig, verkligen! Är på sånt jäkla bra humör idag, så nu ska jag klicka in på Twitter och klaga lite där också.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-20 @ 08:48:56   



Sometimes impossible things happen and we call them miracles.

 
Vilken jävla skitdag. Började denna hemska torsdag med Nationella prov i Fysik, gissade på ca alla frågor. Kände mig så jäkla bra när jag var klar. Efter det hade vi Hemkunskap och Musik, sjukt segt, och eftersom att vi höll på med lax på Hemkunskapen så har jag luktat fisk sedan dess (får inte bort lukten för fan) (!!). Jenni kom dock till min skola, och vi åkte tillsammans hem till mig och myste. Hon drog vid 8, och sedan dess har jag pluggat lite, gjort klart en läxa (läs; i tid) för en gångs skull, vilket är väldigt skönt. Längesen det hände ska ni veta. Nu ska jag platta mitt hår vilket jag glömde göra igår (läs; somnade innan) så har sett ut som ett troll idag, kul. Sedan ska jag sova, håller på att somna sittandes, mindre kul.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-19 @ 22:24:49   



18 mars

 
Skulle kunna skriva god morgon, men nej. För då skulle jag ljuga. Skulla gått på återläsningen för att göra en spanska-grej, men orkade inte så vände på mig och somna om. Vaknade sedan vid 8, men inte förens 08:34 (.. typ) gick jag upp. (Notera att jag skulle gå till bussen 08:45) Och nu undrar ni säker om jag hann med bussen, svar; nej. För mamma skjutsa, scooore. Sitter på NO:n nu, och märkte precis att jag inte hängt med på något min lärare sagt den senaste timmen, men what to do. Ska ändå jobba på Donken (drööm).



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-18 @ 10:14:14   



Hemma från Göteborg

 
Kom hem från Göteborg för några timmar sedan, och har sjukt myket att göra. Ska plugga, ringa ett samtal, packa upp osv. så därför kommer jag nog inte blogga med idag, håller redan på att somna sittandes i min säng. Hur som helst, så hörs vi lite senare, antagligen imorgon!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-17 @ 22:09:46   



Hata hata hata Göteborg, eller?

 
Jag är mer taggad på att åka till Götet än vad jag ser ut på bilden. Kvart över tre åker jag och pappa och hämtar Jenni för att åka till Centralen där laget ska samlas. Jag, Jenni och Jenny ska även äta Taco Bar innan vi sätter oss på tåget, vilket ska bli jäkligt gott ska ni veta. Måste packa klart nu, sminka om mig och en massa annat skit, shit fan vad bråttom det blev nu, vi hörs senare, kramizzzar.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-15 @ 14:55:02   



Grattis till min finfina vän

 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-15 @ 14:22:15   



Har aldrig varit bra på att plugga

576685_556759741024976_994995112_n_large
 
Sitter på spanskan och skriver en dikt (läs; nej det gör jag inte) medan alla andra gör något läxförhör. Skulle ha skrivit det också om jag hade pluggat igårkväll. Men istället ägnade jag hela kvällen åt att läsa bloggar, kolla när mamma packade min väska till Göteborg (hets) och pratade i telefon med mysigt folk. Så jag längtar redan nu till att vara i skolan 08:20 på måndag för att skriva läxförhöret, verkligen, ska bli skitkul.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-15 @ 10:03:33   



14 mars

 Tumblr_mjmwsicglf1s6ti8no1_400_large
Sitter för tillfället på NO;n och har precis gått igenom gamla NP-frågor i Fysik, känner mig typ ganska enormt stressad om jag säger så. Är verkligen sämst i Fysik (och alla andra NO-ämnen också för den delen) så ja. Efter skolan kommer Jenni hit och möter mig, efter det åker vi till forum en stund innan träningen börjar. Och imorgon åker vi till Göteborg, är mer taggad inför tågresan ner än vad jag är inför matcherna, men forhoppningsvis kanske det ändrats senare, men det ska bli kul iallafall.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-14 @ 13:00:23   



School

94x9eo7cyai_large
 
Bloggade aldrig igår, anledningen var att efter skolan åkte jag till Forum där jag träffade Jenni. Vå åt middag (alltså, Taco Bar ♥) för att sedan strax innan sju börja gå mot Nacka Ishall där vi skulle kolla på Nacka - Mälarö. Det var ju lite kul, träffade en jättesöt gubbe också, så det var mys. Kom hem lite efter 11 och då kollade jag ett avsnitt av Djurakuten och sen gick jag och la mig.
 
Sitter hur som helst på SO:n just nu och halvt gråter för att mitt arbete är borta, och jag orkar verkligen inte skriva om. Missar träningen idag för att vi ska på någon musikal med klassen, det är ju skitbra när jag ska till Sveriges baksida (Göteborg) på fredag för att spela RM, men det får väl bli så. Nu ska jag satsaa lite på skolabetet ha-ha.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-13 @ 09:58:56   



If they only knew what went on inside my head, they would all run away.

Tumblr_m6ei8asagy1robqt2o1_500_large
 
Klockan närmar sig 00:00 och som vanligt snurrar tankarna i mitt huvud så mycket att jag bara vill gråta. Just nu vill jag bara komma bort från allt, bort från mitt hus, bort från skolan, bort från basketen, bort från alla. Till och med mina närmsta, mina bästa vänner, jag vill inte vara i närheten av någon för tillfället. Jag skulle vilja packa mina väskor och bara åka, åka så långt bort jag kan komma, bort från allt och alla, till en plats där ingen vet vem jag är, där ingen känner igen mig. jag vill bara komma bort från det här.
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Stay Strong | 2013-03-11 @ 23:57:09   



Värsta blogglusten

 
Har värsta blogglusten, och vill skriva typ 10 000 inlägg (fan vad kul för er, eh?) nej men, så tänkte bara kika in här lite snabbt och säga hej. Nej men okej, ska åka till träningen strax, men innan ska jag kolla på djurakuten, wiie, och packa lite träningskläder, samt byta om till pappas mjukisbyxor. Vi hörs senare, kramizzz.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-11 @ 18:10:49   



Dagens - 11 Mars

DAGENS VILL HA: Min valp
DAGENS KLÄDSEL:Svarta jeans, en grå tröja och mina svarta tygskor (♥) (jäklar vad spännande)
DAGENS SMINK:Puder, ögonbrynspenna och mascara
DAGENS FRISYR: Utsläppt och mössa
DAGENS HÄNDELSE:Inte ett skit
DAGENS LÅT: Futuresex/Lovesounds åhå
DAGENS PLANER:Träna, plugga, avlida
DAGENS SAKNAD: Min tvilling..
DAGENS DUMMASTE:Sket i NO-provet
DAGENS SJUKA: När jag märkte att jag faktiskt hade pengar på kortet
DAGENS DROG: Pepsi
DAGENS KRAM: Har inte kramat någon idag haha
DAGENS PUSS: Inte pussat heller
DAGENS KÖP: Pepsi
DAGENS GODIS: Plopp *whine*
DAGENS HUMÖR: Blööh
DAGENS ORD: Swag



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-11 @ 16:54:37   



11 Mars

Hålet i min strumpa är anledningen till min sjukt ledsna min på denna bild. Ville gråta.
Idag är det 11 Mars (wow) och Måndag (wooh) och jag skulle ha gjort mitt lilla NO-prov på återläsningen imorse MEN jag orkade inte så jag sket i det och sov istället. Matte-provet var jag dock tvungen att göra och, ha-ha aa. Har dessutom 3 inlämningar till imorgon, så att eeh, den här dagen får gärna avlida några gånger. Har dessutom både fys och vanlig träning idag, och jag känner ungefär så som jag ser ut på bilden, väldigt otaggad, vill bara sova fram till Påsklovet, eller varför inte sommarlovet? Åh vilken dröm.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-11 @ 16:39:33   



Svaren - del 2

Hur gåre med ditt lilla haff? ;) - Antar att ni menar L, och I'm not even going to talk about that haha..
Gillar du tacos bättre än burito? - Vad är en burito?
Hur länge sminkar du dig per dag? - 3 minuter typ, max 5
anorexia eller för fet? - Hemskt, men skulle välja anorexia varje dag, alla dagar i veckan
Hur går det med ditt andra haff? ;) - Och här antar jag att ni menar C, såååå skitbra asså
Är du oskluld? - Nej är nackas största orre
Om nej, hur många har du legat med? - azzå runt 100 typ, räknar inte
Hur många har du strulat med? - Why do you care Karro?
Festar du? - Nej fyfan, låt mig sova
Vilket Gymnasium ska du gå? - Realgymnasiet förhoppningsvis
Är du singel? - haha jaa
Varför skrev du på Twitter att halva ditt lag är falskt? Om det är så varför spelar du då med dom? - Hej anonyma Twitter-följare? Jo såhär är det, jag bråkade med en av mina kompisar som är 'bekant' med en i mitt lag, när jag sedan blev sams med den här personen igen, vi kan kalla henne X, så började vi snacka igen såklart, om allt och inget. Och kom då in på den här personen i mitt lag, X berätta då för mig att när vi inte pratade hade personen i mitt lag sagt en massa skit om mig, till X, vilket gjorde mig sjukt arg. Sedan är det många som 'fått för mycket luft' i mitt lag, och det är väldigt mycket skitsnack, vilket är sjukt töntigt för allt kommer fram till slut. Och anledningen till att jag fortfarande spelar med dom är för att det inte finns någon annan klubb i närheten (tro mig, jag har kollat och velat byta klubb en miljon gånger) och jag orkar verkligen inte pendla, och tiden finns inte heller. Hoppas dunorkar läsa haha.
hej - tja
Du sa någon gång att du typ va en pojkflicka, eller du tyckte det, varför då?  - haha har jag? Jo men jag tycker väl det (och många andra också) för att jag hellre åker fyrhjuling, går på hockey och jagar än fikar, shoppar och håller på med mode och grejer. Och tydligen så är det mer killigt så, man kan väl säga att jag är en kille i tjej-kropp haha.
Någon sa till mig att du skär dig, varför? Är det sant?  - För det första, jävligt moget att va anonym lilla vän från Skidbackevägen i Huddinge! Och för det andra skulle det va kul att veta vem som sagt det till dig, så det får du gärna berätta. Tänker inte ens kommentera det här mer, så puss på dig. 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-11 @ 16:29:45   



Söndag

 
Det är söndag och klockan är över halv tio, dvs hallåå söndagsångest. Imorgon väntar 2 prov på mig i skolan, och jag känner att det kansk är dags att börja plugga till dom nu. Har därför lagt mig i sängen med Paddan, datan, NO-bok, Matte-bok, 2 liter vatten och mina älskade Creamy Taco Chips (jaaa min nya drog). Blev dessutom så sjukt sugen på att kolla på High School Musical, så om några timmar när jag (förhoppningsvis) pluggat lite ska jag sätta på någon av dom. (wiie Disneyyy) (nej man blir aldrig för gammal för disneyfilmer). Nej, nu ska jag gå och öppna fönster innan jag dör svett-döden och försöka plugga lite med andra ord - spela Candy Crush och Hay Day. Swag outω Ps. har börjat säga swag hela tiden ds.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-10 @ 21:38:00   



Fredag // Lördag

Tumblr_m8k7megvqw1qa5045o1_500_large
 
Alltså bilden haha... Hur som helst, i fredags efter skolan skulle jag träffa Jenni men hon sluta 2 timmar efter mig, så istället för att vänta så åkte jag till Solberga, hem timme Bam i en timme för att fördriva tiden lite, efter det åkte jag till Slussen där jag mötte upp Jenni innan vi åkte till T-Centralen där jag tvingade henne äta på Taco bar (... därav bilden haha). Efter det gick vi runt lite i Gallerian en stund, jag kollade på en massa Snapbacks som ska köpas när jag får pengar, är typ kär. När vi gått runt där en stund tog vi tunnelbanan mot Slussen för att sedan åka med varsin buss hem.
 
Igår, lördags, skulle jag först ha träffat Carro och senare på eftermiddagen/kvällen träffat mina tjejer, men varken det första eller det andra blev av av olika anledningar. Så istället pluggade jag lite matte (läs; gjorde tre uppgifter haha...) innan jag och lillasyster tog bussen till Orminge för att köpa lite grejer. När vi kom hem åt vi, jag tog en pw innan mello (åh vilken svenne haha, woho melodifestivalen, fest) där min älskade Robin vann. Jag typ grät och skakade som en liten 12-åring/fjortis, men det får ni ta.
 
Idag händer inte så mycket, ska om lite mindre än 2 timmar ta bussen till hallen för att spela match, och efter det blir det bara plugg resten av kvällen. Men innan jag åker ska jag försöka hinna med en pw också.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-10 @ 10:06:07   



Jag har fått tillbaka min kärlek för Justin....

..... Timberlake. Ni trodde jag skulle säga Bieber eller hur? För några år sedan, när Justin släppte sitt album FutureSex/LoveSounds var jag helt galen i honom. Det var under den tiden jag gick på dans, för många av hans låtar var perfekta att dansa till. Typ Futuresex loveSounds, Sexyback och Sexy Ladies. Men efter ett tag slutade jag på dans, slutade dansa över huvudtaget och med det slutade jag lyssna på honon också. Men nu har han kommit tillbaka med ett nytt album som är så jävla bra. Och jag har återigen blivit helt besatt av hans musik, men även av hans gamla. Så jag sitter och lyssnar på Futuresex/Lovesounds hela tiden, han är så jävla bra, min Justin.
 

Ozjcgdju3lc_largeOzjcgdju3lc_large



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | Musik | 2013-03-08 @ 11:02:03   



Fredag

574681_347640208674224_1367737797_n_large
 
Nu är det fredag, igen. Fan vad tiden och veckorna går snabbt, men jag klagar inte. Även om jag är glad att det är helg ska jag klaga lite, för jag har tuuusen skol-grejer att göra, vilket kommer ta upp halva min helg, mindre kul. Men ska även leka med Jenni idag, och det kanske blir tjejkväll med mina saknade imorgon, vi får se. Annars står plugg pch match på schemat, ska också försöka träna lite. Nu när snön har smält från våra uteplattor kan jag använda basketkorgen igen, och det gillas.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-08 @ 09:45:03   



Pappas kläder - är mina kläder.

 
Jag ba langar posen i pappas byxor. Har den senaste tiden bott i alla pappas kläder (...okej, inte alla, men hans byxor och munkjackor) (dom är så gosiga). Så när han igår åkte upp till Särna och tog med sina mjukisbyxor blev jag lite ledsen, men sen, då såg jag att hans andra byxor var kvar hemma, den lyckan! Så eftersom att jag varit hemma idag från skolan, har jag gått runt i dom hela dagen, jäkligt skönt. Har iallafall som sagt varit hemma idag, inte gjort så mycket, sovit och ätit mat typ. Mamma kom hem runt halv 1 för att sedan åka till Akuten, bli hemskickad för att sedan åka tillbaka vid fem. Och nu är hon hemma, med en bruten tå. Bra där. Och intressant för er att läsa. Ska hur som helst till skolan imorgon så ska platta håret och kanske plugga om jag orkar. Och gå ut till tjockis-Bosse, tror att han kanske, möjligtvis vill ha mat, så ska vara snäll och ge honom det!
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-07 @ 21:48:59   



We're playing basketball.

Tumblr_midrf7pzrj1rwqg0bo1_500_large
 
Ni vet den där sporten jag går på? Basket? Aa, ska iväg och träna lite sånt nu.
Ska inte direkt bli kul, men Göteborg om 2 veckor för att spela RM, så måste verkligen
börja träna nu, om jag över huvudtaget ska palla uppvärmningen där nere haha.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-06 @ 18:44:39   



That's my little fact

563354_427604710658346_827049836_n_large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-06 @ 09:53:04   



I'm in heaven

Tumblr_m9adw9rio31qk2sgko1_500_large
66659_350629095049725_2034220073_n_large
285357_448926258511832_1794169586_n_large
480463_421275274622848_1218911078_n_large
Tumblr_mhwmmu2kbb1rwuwc6o1_500_large
D414e2b2853611e2a88722000a1f90d0_7_large
551299_342048655907769_723174893_n_large
307414_342406789205289_1527357867_n_large
Tumblr_mj66n3chbf1s70h0jo1_500_large
Tumblr_mj4x4hyk1d1s55y19o1_500_large
7999c46262fbc0dd357eadb22b59ff79_large
 
Ja här har ni bilder på det i princip enda jag kommer handla/leta efter/spendera pengar på i London.
Can't wait, I'm so in love.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-05 @ 22:12:40   



We're all just kids who grew up too fast.

Bild från lovet, hon älskar mig.
 
Kom hem från skolan strax efter fyra, då satte jag mig vid bordet för att äta mina älskade rostade mackor. Och jag säger bara; lämna mig inte ensam med oöppnad bröd-påse och en brödrost haha, jag är så mätt just nu. Läste även ett brev jag fått från den gymnasieskola jag sökte till som förstahandsval, och det brevet gjorde mig på sjukt bra humör. Ska sätta mig och skriva en skoluppgift och räkna igenom några mattetal så jag är lite förberedd inför första delen av matteprovet som jag har imorgon. Matte är inte riktigt mitt starkaste ämne om man säger så, så det kan ju ta sin lilla tid, men jag har inte mycket till val.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-05 @ 17:23:09   



Wishing you had really long hair

 
I fredags när Jenni sov här, visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, så vi (läs; jag) bestämde oss (läs; mig) för att hon skulle locka mitt hår. Och då menar jag fina lockar. Så efter att jag duschat, fönade jag först mitt hår och sedan satte hon igång. Och eftersom att mitt hår i vanliga fall faktiskt är lockigt, och inte så lite heller, var vi tvugna att platta det innan vi lockade det. Och bara det tog nästan en timme. Jag vet inte riktigt när vi blev klara, men allt tillsammans tog hela två timmar. Och då får jag ändå väldigt mycket kommentarer om varför jag inte lockar håret till skolan, eller varför jag inte plattar det varje dag eftersom att 'jag inte gillar mitt lockiga hår'. Svaret är att det tar så himla lång tid, och den tiden finns faktistk inte.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-05 @ 17:15:28   



5 Mars

Amazing-day_large
 
Klockan är halv fyra och jag ska alldeles strax ta bussen hemåt. Dagen har rullat på ganska bra, vi hade vikarie på spanskan, så hela den lektionen satt jag inne på Torontos hemsida och kollade på klipp från matche de spelade inatt. (Tat lugnt, hade ändå glömt böckerna hemma, så kunde inte jobba, typ). Efter lunch hade vi bara Hemkunskap, vilket var sjukt tråkigt då vi fick göra fisk medans klassen i rummet bredvid fick baka bullar (liksom, tack Hästen....) och sedan musik, som slutar nu. Vi började med att sjunga med Tore, vilket var lite stelt, sedan fick vi gå till våra rum och fortsätta med våra arbeten, vilket betyder att jag suttit med Karro och Isatu och lyssnat på när dom gjort någon jäkla klapp-grej med ett glas. Ren tortyr.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-05 @ 15:31:13   



Battle Scars

 
 
Har fastnat helt för den här låten, lyssnar på den konstant. Nog för att låten är bra, så är texten så sjukt fin, eller fin och fin, den är jävligt bra. Det är nästan som om någon tagit mina taknar, översatt dom till engelska och lagt till lite musik. Därför kan jag sätta på den här låten och tårarna bara börjar rinna, men det är det värt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-03-05 @ 11:27:06   



Night

Tumblr_mige9kci1p1s60t2wo1_500_large
 
Klockan har passerat halv ett och jag borde ligga bland mina sex kuddar och sova, men det gör jag inte. Istället sitter jag med datorn i knät och låten Battle Scars på replay i hörlurarna och försöker få lite skoluppgifter avklarade. Har idag lyckats skicka in endast en uppsats som skulle varit inne innan lovet. Har även skrivit det första stycket på den tre sidor långa uppsatsen som ska skickas in senare idag. Att jag inte kommer hinna klart med den i tid är en sak som är säker, men jag har iallafall börjat, vilket för mig är ovanligt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-05 @ 00:33:10   



Not sure if....

6662756_700b_large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-04 @ 17:01:50   



Det är (var) ju ändå lov

Tumblr_mj33lgu7mv1rhzc9vo1_500_large
 
Har knappt bloggat någonting den här veckan, anledningen är att jag knappt sovit hemma någonting och inte haft datorn. Men nu när lovet är slut ska jag komma igång igen.
 
Vaknade runt 9 imorse, gick upp strax efter halv 10 för att äta frukost, men var så jäkla sugen på Tacos så det fick bli det istället. Sjukt gott var det. Vid halv 12 åkte jag, lillasyster och pappa iväg till Therese för att klippa oss. Har inte klipp mig på år och dagar så förväntade mig att 'klipp allt som är slitet' skulle bli typ 1-2 dm, men nope, var knappt något (...wooh slapp få kort hår? eh) Vi skulle ha åkt iväg på bio (vi = familjen) men jag orkade inte åka med, så jag är kvar hemma. Ska ta mig ut i solen och gå en sväng med lite bra musik i öronen tror jag. Måste även plugga lite, får se vad jag lyckas göra.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-03 @ 14:29:24   



jag älskar tjejen med 2 meter långt hår.



Jag älskar dig så sjukt jävla mycket. Om du bara skulle förstå hur mycket jag älskar dig skulle du tro att jag är lebb och kär i dig. Men det är jag inte, heh. Du finns i alla lägen, t.o.m dom lägena jag dödar dig helst. Du är min bästavän. Finns där jämt, du tar alltid fram mina fula miner när jag garvar. Om 60 år kommer vi sitta i varsin stol på någon av våran trädgård och ha chipspåse i käften och bara titta tillbaka hur många chipspåsar vi har käkat tillsammans.

/ Jennifer Friman, your bebis



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-03-02 @ 12:51:29   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;