Replay

 
 
Bästa.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-01-31 @ 10:23:40   



Standard

Tumblr_mesm1scte01qll01qo1_500_large
 
'Försov' mig imorse, eller snarare, orkade inte gå upp ur sängen, så fem minuter innan jag skulle gå till bussen gick jag upp, det resulterade i att jag missade bussen, idag igen, kom försent, idag igen. Jaja. Slutar kvart i tre idag, då åker jag och tränar och sedan direkt vidare till Hovet för att se AIK spöa äckliga Rögle, kul kul. Och kanske händer det lite annat kul där också, evm vet hehe.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-31 @ 10:18:25   



Deras texter är slående

Tumblr_mh04eer7cj1rzh3w0o1_500_large
 
Måste bara säga, har ni någongång känt er värdelösa, ensamma eller bara allmänt ledsna, sätt då på Little Mix's låtar Always Be Together, Change Your Life eller We Are Who We Are. Deras låttexter är slående och har ett sjukt bra budskap. Och att deras röster är grymma gör inte saken värre, så sätt på en av deras låtar, ge dom en chans, och jag lovar att ni inte kommer att ångra er.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Little Mix | 2013-01-31 @ 09:46:39   



Öppet hus

 
När klockan var runt halv 5 och jag hade sovit X antal minuter framför Criminal Minds satte jag mig i bilen tillsammans med mamma och pappa för att åka till Liljeholmen och Stockholm Djurgymnasiums öppna hus. Blev inte så jätteimponerad, det är säkert en jättebra skola, men Realgymnasiet passa mig så mycket bättre. Vi åkte även till deras Hundcenter/hunddagis whatever, och kollade, var helt okej, dock slår inget Dagis som är bäst, men det var ett bra försök heh.
 
Ska nu torka och platta håret, kolla på senaste avsnittet av PLL och sedan sova.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-30 @ 22:08:48   



30 Januari

Vaknade sjukt tidigt idag, runt 6, eller något sånt. Skulle nämligen iväg på en prova-på-dag på Realgymnasiet. Kul kul. Skulle ta med mig Leia också för att inte vara mobbad utan en hund. Bussen gick 07:00 och 06:47 gick jag hemifrån, skulle alltså på 13 minuter springa till Sara, hämta Leia och springa till bussen. När jag var utanför Saras hus kom bussen, trodde jag, så jag kubbade upp hämtade hunden medans jag skrek typ 'Ahhgsst busseeen', tog hunden, kubbade till bussen då jag upptäcker att det var fel buss, så där fick jag stå i 7 minuter och frysa, väldigt roligt.
 
Åkte till Slussen och tajmade in klockan-8-kaoset perfekt med en hund som aldrig åkt buss eller tunnelbana förut, bra va? Stod och väntade på tunnelbanan och en snubbe stod och glodde som fan, tänkte 'vafan glor idioten på?' kollar ner på hunden, ser en stor pöl vid min fot, och hela skon var blöt, tänkte 'Va i helveteee, har hunden kissat på mig?!' fick lite små-panik, men upptäckte sen att det var min vattenflaska som hade läckt, tja lättnad. Iallafall, kom till T-Centralen runt kvart i åtta och åkte tillsammans med resten till Upplands Täby där jag spenderade typ 3 timmar (var det ens så mycket?) sen åkte jag hem, kom hem runt ett vilket var sjukt skönt. Så ja, hoppas alla som var i skolan hade det jävligt kul, hähä.
 
Och bra som jag är tog jag inte en enda bild, hoppas ni överlever.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-30 @ 22:04:12   



29 Januari

Dagen rullade på som vanligt, alltså jävligt segt då jag slutade halv fyra. Men men, efter skolan tog jag bussen hem (som jag fick vänta på i en kvart, trodde jag skulle frysa ihjäl). Tanken va att jag skulle löka sönder på löpbandet när jag kom hem, men min kära syster hade en kompis hemma och såklart skulle dom sitta just vid löpbandet, och det är lite stelt att springa som en idiot på det då, så jag sket i det och kollade på tv istället (smalt). Hur som helst, började lite på min Svenska-läxa, ska sedan göra lite NO och Engelska. Imorgon är jag 'ledig', typ, ska på prova-på-dag på Realgymnasiet, hur skönt? Asskönt. Dock måste jag gå upp astidigt, men jag missar spanskan så, w i n.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-29 @ 17:41:47   



Vad som händer i korridorerna på Myrsjöskolan...

 
..... jo killarna kör karaoke, varför inte? Till och med Janne hängde med på
lite toner, den snubben asså, skolans coolaste gubbe!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-29 @ 17:31:25   



Mycket coolare




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-29 @ 17:17:26   



You have to start somewhere

556597_436809946390039_1888853970_n_large
 
En sak jag har velat i flera år är att få den där kroppen som 'alla' andra har. Att bli av med mina komplex som är fler än mina ben i kroppen. Att våga visa mig i bikini, att sluta hata sommaren av den anledningen att man har så sjukt lite kläder på sig och 'visar' så mycket hud. Jag har aldrig varit nöjd med min kropp, aldrig. Och nu är det dags att ändra på det. Mitt mål är inte att se ut som en Victoria's Secret-modell, för det är inte snyggt. Mitt mål är att för det första gå ner i vikt, och sedan att bygga muskler, muskler som ska synas. Arm-muskler, ben-muskler och mag-muskler. Jag vill till sommaren ha blivit av med en massa komplex jag har, och längta till att få åka till stranden. För det är någonting som jag i dagsläget hatar och helst hoppar över.
 
Det är dags att börja kämpa på riktigt nu. Sockerberoende som jag är kommer det att bli sjukt svårt, men med inspration i form av bilder och andra runt omkring mig och med min egna lilla PT från Kalmar hoppas jag att jag ska lyckas med det jag vill lyckas med. Det är fan dags att bli biff.
 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-29 @ 15:17:55   



Bror

 
Och ni ska bara veta att det tog typ 20 minuter och 50 ego pics för att få den här bilden. Det var väldigt ansträngande kan jag säga er. I vilket fall är vi jävligt söta.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-29 @ 08:54:42   



Viktor Fasth's första match i NHL blev en vinst.

 
Natten till i lördags skulle en match spelas i Anaheim Ducks hemmaarena, där just Anaheim skulle möta Nashville Predators. För många var det en helt vanlig NHL-match, precis som alla andra, men inte för mig, och verkligen inte för Viktor Fasth, för den här matchen, den skulle bli Viktors första match i NHL, någonsin. Jag hade satt klockan på 04:15, 04:20, 04:25 och 04:30 för att absolut inte missa matchen som började 04:35.
 
Jag tänker inte gå in på detaljer och vad som hände runt alla mål, när det blev PP, BP osv, för det skulle bli alldeles för långt. Men för att få ner lite av det i en text, ska jag försöka skriva det viktigaste.
 
Efter 1:52 spelade minuter av den första perioden kom det första målet, men det var en puck som hade letat sig in bakom Fasth. Nashvilles andra skott i matchen och det stod 0-1. Jag kommer ihåg hur jag tänkte ''Fan också, snälla Viktor fixa den här matchen'' och det gjorde han. Efter 60 spelade minuter hade bara en till puck letat sig in bakom Viktor och han hade räddat 19 av 21 skott. Men som vissa kanske tror nu, så slutade matchen inte 0-2 utan 2-2 och matchen gick till förlängning och sedan även till straffar.
 
I straffläggningen gjorde han det han är så jävla bra på, han räddade 3 av 3 skott medan Predators målvakt Pekka Rinne släppte in Corey Perry's straff bakom sig och matchen slutade 3-2 till Anaheim Ducks. Och inte nog med det, Viktor Fasth vann sin absolut första match i NHL. Men, det var inte allt, Viktor fick stående ovationer och blev även utsedd till matchens bästa spelare.
 
 
- Han är så otroligt lugn, även under straffläggningen. Förhoppningsvis kan han fortsätta att spela så här, sa Boudreau, Anaheims tränare.
Han hyllades även av lagkamraten Corey Perry:
- Helt otroligt vilka räddningar han gjorde under straffläggningen.

-
 
När matchen började kunde jag knappt tro att det verkligen var Viktor som stod i målet, jag fick inte in det i huvudet. Det var någon annan med nummer 30 och Fasth som efternamn som stod i buren med Ducks-tröjan på. Men sakta men säkert började jag förstå att det verkligen var han, och jag måste erkänna att jag hade tårar i ögonen. Är så sjukt stolt, att kunna säga att vår målvakt nu spelar i NHL, det är stort. Och jag önskar honom lycka till i resten av alla hans NHL-matcher, och jag kan lova er att han kommer gå ut och dominera, och visa hur jäkla grym han är, det är en sak som är säker.
 
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-01-28 @ 22:21:34   



Helgen

Tumblr_mh3hnmrqsx1rgxhjto1_500_large
 
Lördag: Vaäcktes runt halv 9 av pappa för att åka till Liljeholmen och Realgymnasiets Öppna hus. Skolan verkade sjukt bra, och om inte mina andra två alternativ imponerar som fan är det nog här jag ska gå. Efter det skjutsade pappa hem mig till Jenni. Efter en stund åkte vi mot hallen för att spela match. Det var min första match på lite drygt tre månader, var sjukt nervös. Men vi vann med 81-21 och jag lyckades skrapa ihop 14 poäng haha... Efter matchen åkte jag tillbaka till Jenni där jag skulle spendera natten. Vi gjorde inte särskilt mycket, hon satt med sin telefon (hahaaa) och jag kollade på hockey. efter en stund somnade vi, men vid 04:15 ringde mitt larm och det var dags att vakna igen, då var det nämligen Anaheim Ducks - Nashville Predators på tv:n och min älskade Viktor skulle stå sin första match i NHL, någonsin, så det fanns verkligen inte på kartan att jag skulle missa den matchen.
 
Söndag: Vi vaknade runt halv 9 för att strax efter 9 åka mot hallen och träna småpojkarna. Efter det åkte vi återigen tillbaka till Jenni, kollade på Ducks - Predators reprisen, åt lunch för att sedan, ännu en gång åka mot hallen för att spela match. Matchen slutade 57-31 till oss och jag lyckades idag göra 15 poäng (tror jag....?). Efter det åkte jag hem, tränade lite, åt middag och duschade. Nu kollar jag på Taken, världens bästa film, för att sedan plugga lite och sedan sova.
 
Ska för övrigt skriva mer om Viktors första NHL-match i ett inlägg lite senare.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-27 @ 22:08:00   



Hej

Är fortfarande kvar hos Jenni (nähä?) så därför är uppdateringen sämst.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2013-01-26 @ 20:52:08   



Rubrik

Är hemma hos Jenni för tillfället, vi ska äta och sedan åka till matchen för att spela match. Uppdaterar mer sen!




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2013-01-26 @ 13:47:46   



25 Januari

485914_411657182241771_2104045517_n_large
 
Bra morgon, kom upp ur sängen strax efter sju = hade fett mycket tid. Men trots det fick jag springa till bussen. Dock hann jag med den och kom i tid till skolan för en gångs skull. Hade muntligt läxförhör på spanskan igen, vilket sög, men tydligen ska det vara bra övning inför Nationella, så på det sättet är det väl bra. Slutar 12:55 idag, och efter skolan ska jag iväg en stund och sedan fixa lite olika grejer. Så kvällen blir lugn hemma, kanske lite träning om jag har lust.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-25 @ 11:04:00   



Den danska köttindustrin

 

''Bilden längst upp, så står suggan dygnet runt utan att kunna röra sig varken framåt eller bakåt, tänk er själv att stå så i flera år utan att kunna röra sig. Grisen kan bara lägga sig ner och ställa sig upp, är det ett värdigt liv för en gris? Grisar har ett behov av att böka omkring i halm för att må bra, som ni ser finns det ingen chans för dem att göra det då de inte har halm eller utrymme. Det finns till och med vissa gårdar som har grisar i hagar som sätter en ring genom trynet för att de inte ska kunna böka upp marken vilket gör att minsta beröring på grisens tryne är otroligt smärtsamt för dem.

 

När Grisarna inte får utföra sina behov börjar många med stereotypa beteenden, tuggar på galler och i många fall tuggar sönder kompisens knorr (som ni ser på sista bilden). Oftast pga att det inte kan röra sig som suggorna eller för att de är instängda tillsammans med andra grisar på minimal yta. För att slippa plocka upp sönderbitna svansar hugger skötarna av dem, väldigt smärtsamt och även olagligt. I Sverige finns det regler för att djuren ska ha det så bra som möjligt och att de ska kunna utföra sina naturliga beteenden, tyvärr är vi de enda landet än så länge som jobbar så. Det finns en anledning till varför utländskt kött är billigare.

 

Det är känt att det kom in 20 anmälningar från 9 danska slakterier år 2008, och nu har Sveriges import från Danmark ökat något enormt. Det är inte bara det ovannämnda som är katastrof, utan djuren blir slagna med hårda plaströr så att de får skador långt in i musklerna. Slagen får djuren att gå fortare in i lastbilarna så att transporten ska bli billigare. De behandlas inte som djur längre utan de är produktionsenheter i en industri.

 

Tänk på det nästa gång ni köper kött! Ingen kan göra allt, men alla kan göra nogot och vi måste börja någonstans. Detta är ett perfekt sätt att visa att du bryr dig om våra djur runt om i världen genom att enkelt bara köpa svenskat kött''

 

Bilderna och texten är tagen från Tyras blogg (tyras.se). jag kopierade nästa rakt av för att jag tyckte att det var sjukt bra skrivet. I min familj köper vi inte så mycket kött trots att vi äter det väldigt ofta, oftast flera gånger i veckan. Men det med gott samvete för att jag vet att djuren inte har plågats över huvudtaget.

 

 




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-24 @ 21:58:00   



24 Januari

3906_459128460812332_2080315255_n_large
 
Näst bästa dagen på skolveckan är snart avklarad. Vi fick sluta tidigare på Profiltiden, så efter skolan åkte jag till Dagis för att träffa Petra, snacka om valpen hon ska köpa om två veckor (!!) (aaaah dööör) och för att hämta pengar, fan det börjar bli lite till London nu, grymt. Efter det tog jag bussen till träningen, där körde vi en och en halv timme basket och en halvtimme fys (min röv kommer vara d ö d imorgon) men men. Kom hem, duschade och nu ska jag göra min tusen läxor jag har till imorgon. Bra planerat där lärarna... ibland undrar man ju hur dom tänker när dom lägger typ fyra läxor till en dag... jag har ett liv? Men hur som helst, måste göra dom innan jag torkar och plattar håret, så jag kanske kommer i säng innan tolv.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-24 @ 20:53:42   



Nationella Proven i svenska

Tumblr_mh3ic03dfi1s3trjwo1_500_large
 
Bilden är verkligen så långt ifrån mitt humör man kan komma haha. Sitter på svenskan med en massa förberedelser inför de nationella proven i svenska. Missade förresten bussen imorse igen, kom försent, har ont i huvudet och dagen är så dålig. Efter skolan ska jag dock till Dagis och hämta pengar, hoppas det får mig på bättre humör innan jag åker till träningen i eftermiddag.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-24 @ 09:44:10   



Humörsvängningar utan dess like

Bbujufoceaeq84d_large
 
Jag har varit glad hela dagen, alltså verkligen glad, och hoppades på att det skulle bli en grym träning. men så fort jag klev innanför dörrarna i hallen så blev jag så sjukt arg. Alltså, ville verkligen döda alla som kom i min väg. Och sedan att alla frågan hur man mår, och om allt är bra gör bara saken värre när det gäller mig. Att träningen sen gick åt helvete och jag skrek en jävla massa ord varje gång jag gjorde fel, ja, måste säga att jag tycker synd om mitt lag. Förstår inte hur dom orkar med mig? Går det ens? Jag skulle aldrig klara det. Hur som helst, kom jag hem, duschade och nu sitter jag i min säng. Borde torka och platta håret så jag kommer i säng i tid, men jag orkar verkligen inte. Borde även plugga, städa mitt rum och försöka komma på ett sätt att få jävligt mycket pengar till London, men jag orkar verkligen inte, så går väll och lägger mig snart.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-23 @ 22:41:43   



Gymnasievalet skapar panik

Tumblr_mh20rl4ati1rcj1iyo1_500_large
 
Det här med att jag redan vet vad jag vill hålla på med i framtiden gör det ganska enkelt för mig att hitta Gymnasium, jättebra tänker ni, men är det verkligen så bra? Jag hade ett gymnasium jag ville gå, jag var helt 100 på att det var det jag skulle välja som förstahandsval. Bra avstånd osv. Men sen började jag se nackdelar, t.ex. att man inte fick ha med sig en egen hund dit. Och eftersom att vi kanske ska skaffa hund till sommaren så vill jag kunna ta med hunden till skolan. Då hittade jag en ny skola, där jag har en kompis och en syssling som går, och där får man även ha med hunden. Men det ligger i Sollentuna, alltså måste jag ta, buss, buss, tunnelbana och Pendeltåg för att komma dit. Vilket jag trodde skulle ta typ två timmar, ytterligare en nackdel. Men sedan sa min kompis att det bara tar strax under en timme för henne och hon bor ungefär där jag bor. Frågan är ju då bara om jag kommer orka pendla så långt två gånger om dagen? Har verkligen panik inför valet, vilket jag ska ta som första och andra, dessutom är de Öppna husen i slutet av Januari bara två veckor innan det är dags att välja, så paniken börjar komma nu, dock lutar det åt Säbyholm (i sollentuna) men man vet ju aldrig, kanske hatar skolan efter det öppna huset, hur som helst, behövde skriva av mig lite haha..



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-23 @ 17:24:22   



23 Januari

Tumblr_mfitniznkt1s1s9d5o1_500_large
 
Den här veckan går så sjukt segt, trodde det var torsdag vilket sög så sjukt hårt när jag fick reda på att det bara var onsdag.. dock har dagen varit ovanligt bra. Jag gick upp tidigare än vanligt så hann med att äta frukost (w i n) banan och frysta hallon blev det, så sjukt gott. Dagen rullade på som vanligt, matteprov som gick sämst, men sen missade jag spanskan (woho) för att jag och Karro hade möte med SYV, så det var chill. Kom hem vid halv fyra, och nu ska jag försöka plugga lite innan träningen.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-23 @ 17:07:11   



AIK:s nya kapten - Patric Blomdahl

 
 
Nu när Dick Tärnström lagt skridskorna på hyllan, har Patric Blomdahl tagit över hans plats som AIK's lagkapten. Något jag tror kommer bli väldigt bra. Blomdahl är en av de i laget som alltid ger 110% oavsett siffrorna på jumbotronen, precis som de säger i videon. Och jag tror hans kämparglöd verkligen kan smitta av sig på hela laget och även på publiken som är på matcherna. Ingen kan ersätta Dick, verkligen ingen, men det känns som att ingen skulle passa bättre som kapten är Blomdahl nu när Dick istället sitter på läktaren.
Och precis som han säger i videon - ''Det här är långt ifrån avgjort. Vi ska kriga till den sista sekunden i den sista avgörande matchen. Det är vår framtid som står på spel, den är viktigare än allt annat. Men jag behöver ditt stöd på läktaren, det är bara tillsammans vi kan vinna den här fighten''
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2013-01-23 @ 09:04:39   



22 Januari

318029_559262914086854_419557476_n_large
 
Seg tisdag, som vanligt. Skola 08:10 till 15:30, plus ingen träning, sämsta dagen på veckan. Började ju inte speciellt bra heller, gick upp ur sängen 07:39, bussen går 07:49 och jag måste gå hemifrån 07:40, men vem fan är grym och hinner ändå? Jo jag, ibland är jag bra. Så helt osminkad och jävligt ful drog jag till skolan där jag sminkade mig inne i mitt skåp typ, sött. Dagen gick sjukt långsamt, och alla lektioner var hur tråkiga som helst, blä. När jag kom hem skulle jag ha pluggat men orkade inte så satt framför datorn, åt middag, kollade på PLL och det är väl ungefär det jag hunnit med. Borde plugga matte nu, då jag har B-delen på matteprovet imorgon, och med tanke på att jag tyckte A-delen (den 'enkla' delen) var svår som fan så vill jag bara dö av tanken på B-delen...



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-22 @ 21:41:54   



Gos

Tumblr_mh148fosxb1r10f4yo1_500_large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-22 @ 15:14:36   



Be you.

Det är en sak jag tänkt på, väldigt ofta. Det är alltid en massa tjat om att ''man ska vara sig själv'' hit och dit, men när man är det, eller åtminstone försöker, då dömer alla en istället. 'Klä dig i det du trivs i' 'Gud vad har hon på sig?' 'gör det som gör dig glad' 'haha hur kan hon ens göra det där?' alltså det är löjligt. Varför tänker alla på alla andras utseende och intressen? Om någon gillar att gå i mjukisbyxor till skolan och skiter i mode och allt som har med det att göra, vad gör det dig? Att säga att hon klär sig fult gör inte dina kläder snyggare? Och hon/han kan likaväl tycka att dina kläder är fula som fan. Herregud, sluta tänka så mycket på vad alla andra gör och tänk på vad du själv gör. Att lägga ner din tid på alla andras liv gör inte ditt bättre, och du kommer inte komma någon vart på det heller, så jag förstår inte grejen? Låta alla andra vara de dom är, och lägg ner din tid på dig själv istället.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Åsikter | 2013-01-22 @ 14:05:32   



Keep your face towards the sun and the shadows will always fall behind you.

 
 
 
 
 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-20 @ 21:17:23   



Men hur söt?

 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-20 @ 17:14:00   



Rickard Rakell - enough said.

 
Alltså tja, dör typ.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-20 @ 17:02:51   



20 Januari

 
Vaknade imorse runt halv åtta av att Stella i princip hoppade på mig och försökte slicka mig i ansiktet. Trött som fan i shorts och skoterstövlar gick jag ut lite med henne en stund innan jag gick in i värmen och kollade på tv. Runt åtta vaknade Jenni, vid 08:50 var det frukost innan vi blev skjutsade till hallen för att träna småkillarna. Hur söta som helst, men ibland vill jag bara tejpa igen munnen på dom haha. Sedan hem igen för att gå bort till isen. Nu sitter vi i soffan och kollar på tv igen. Lite senare i eftermiddag/ikväll ska jag till Dagis och lämna Stella till Petra och plugga till mitt prov jag har imorgon. har inte öppnat boken på hela helgen, bådar inte gott.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-20 @ 16:15:34   



RM Omgång 3 - Norrköping

07:21 rullade bilen med mig och pappa ut från infarten här hemma bort mot Jenni, och 07:35 (typ) rullade den in på deras infart. Där bytte vi bil, och jag, Jenni, hennes mamma och min padre började åka ner mot Norrköping. Där skulle mitt lag spela RM Omgång 3, en match mot Norrköping, och en mot EOS.
 
Första matchen var mot Norrköping, som var sjukt jämn och spännande. Vilket i slutändan ledde till förlängning där vi drog ifrån och vann med 6 poäng om jag inte minns fel (kan ha varit 7 eller 8 också....) Och tack vare den vinsten 'visste' vi att vi var vidare till nästa omgång då vi var ganska säkra på att Norrköping skulle förlora mot EOS.
 
Efter lunch var det dags för tjejerna att byta om igen, och gå till Hall B för att starta sin uppvärmning. Den här matchen, mot EOS, var 'tyvärr' inte lika spännande som den innan. EOS var så pass bra att vi förlorade med ganska mycket. En av orsakerna var dock att en skadade foten och två började känna av sina knä-skador. Hur som helst så hade vi rätt, Norrköping förlorade och vi är vidare till Omgång 4 och kan nu säga att vi tillhör ett av Sveriges 8 bästa lag.
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2013-01-20 @ 16:02:10   



Sometimes you have to fall before you can fly.

 
Jag och Jenni tog med oss Stella bort till isen för där vi mötte upp pappa som kom dit med fyrhjulingen. Vi gjorde en bana, åkte runt lite, frös osv. hade det lite mysigt. Träffade lite folk jag kände där också. Vi åkte lite, jag och Jenni, stannade på andra sidan isen för att ta lite bilder då pappa undra vad som hade hänt för att det tog så lång tid. Så han släppte Stella som då sprang efter oss två varv runt isen (som för övrigt inte är speciellt liten), så sjukt söt. Efter en stund tog pappa fyrhjuling och åkte hem, och jag och Jenni tog vovven och styrde stegen hemåt vi också.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-20 @ 15:21:06   



Tidsinställt

Haha åh gammal.
 
Det här inlägget är tidsinställt, för just nu sitter jag antagligen i bilen med Jenni på väg till Norrköping. Och eftersom att jag kommer vara där hela dagen så kommer jag inte kunna blogga, därimot blir det nog massa bilder osv ikväll/imorgon om jag hinner/orkar fixa det. Vi ska även hämta Stella på vägen hem, så lite bilder på henne blir det nog också, ha en bra dag så länge!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-19 @ 07:00:00   



Bekännelser

Jag äter inte skalet på gurkan, om ingen har skalat bort det gör jag det själv.
 
Jag får panik av att åka bakom andra i bilen. Även om det går i 110km/h och det ligger en bil framför, blir galen, får verkligen panik, måste alltid vara först.
 
Jag 'faller' väldigt lätt för killar som spelar hockey, det är något särskilt med dom. Om dom säger att dom spelar hockey kan dom bli 100 gånger snyggare på bara några sekunder.
 
När jag träffade Daniel Bång var jag helt borta för att jag tyckte att det var så coolt, så jag bad honom signera min halsduk med en mascara, han bara skrattade...
 
Jag är helt sjukt rädd för räkor, om det är en disk i affären med räkor tar jag världens omväg bara för att slippa gå nära, fyfan usch.
 
Jag dricker minst en liter vatten innan jag somnar, det bara för att komma upp dagen efter. För när jag vaknar behöver jag verkligen gå på toa och kan inte ligga kvar i sängen.
 
Jag kan se på en person om den spelar hockey eller inte, om jag går på stan och någon går förbi kan jag helt random säga 'han spelar hockey' ibland har mina kompisar frågat och det har alltid visat sig att dom gjort det.
 
Snapchat är typ det roligaste som hänt mig, tycker det är så sjukt kul. Kan sitta och Snapchatta (?) folk i timmar, så jäkla kul.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Bekännelser | 2013-01-19 @ 01:30:00   



Dick Tärnström

AIK-Timraik 2
Foto: Jesper Zerman
 
Håller man på ett lag är det väldigt vanligt att man har en favorit-spelare, det tror jag att dom flesta har, av olika anledningar. Jag har några stycken i AIK jag med, Blomdahl, DK, Janmark, Little t.ex. Men sen finns det en till, en spelare som likt Viktor Fasth i mitt huvud aldrig kan ersättas, det är Dick Tärnström. AIK's lagkapten, AIK's legendariska back, AIK's bästa spelare enligt mig, han är inte poäng-bäst, eller målskytt, men för mig är han bäst. När jag då fick beskedet idag att, nu är det över, här slutar hans hockey-karriär brast allt. Tårarna bara rann och jag kunde inte stoppa det.
 
Jag kan numer inte tänka ''snart är skadan över, snart är han tillbaka på isen igen'' för det kommer inte hända, och det gör så ont i hjärtat att tänka så. Jag vill ha min Dick på isen, inte på läktaren som en gammal spelare. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, för mycket positivt är det inte. Något som dock är positivt är att Blomdahl tar över och numer är AIK's lagkapten. Det kan bli riktigt bra, men vill fortfarande ha Dick som den personen. Det finns inte mycket jag kan göra eller säga för att ändra det, det är bara att gilla läget. Jag önskar hur som helst Dick världens bästa framtid, med all lycka han kan få för det förtjänar han verkligen. Världens bästa.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2013-01-18 @ 17:52:00   



18 januari

Fredag, bästa dagen på skolveckan började med att jag kom 20 minuter sent till skolan, bra jobb. Hade matte då vi inte gjorde något för läraren var inte där. Sen spanska, och läxförhör, hade pluggat lite så kunde dom helt okej, när läraren sedan säger att det skulle va muntligt tänkte jag bara 'fuck...' men det gick skitbra. Fan vad bra jag är. Sen hade vi redovisning på SO/Svenskan som gick helt okej, med andra ord en ganska bra dag.
 
Kom hem vid halv 2, skulle ha tränat men satte mig framför tv:n för det var så mycket skönare. Ska träna lite nu, duscha, platta håret, äta och sedan antingen bara ta det lugnt resten av kvällen eller åka till Jenni, vet inte riktigt. Imorgon runt halv 7 bär det va mot Norrköping med laget för Omgång 3 i RM, ska bli kul att hänga lite i en hall igen. På kvällen sen sover Jenni här, och jag ska vara hundvakt, dock bara över natten men det blir mysigt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-18 @ 17:05:53   



Hur illa är det?

 
 
Ingen lär ju ha missat den här låten när den spelades sönder för något/några år sen av alla fjortisar. Men alltså, hur illa är det om jag säger att jag lyssnat på den konstant i 2 dagar nu? Nog för att han är så in i helvete snygg (haha?) men allstså... haha... Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv...



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2013-01-18 @ 16:38:59   



Mina babes

AIK-Lulea 7
AIK-Lulea 6



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2013-01-18 @ 00:49:43   



En poäng är bättre än noll.

Efter skolan åkte jag till Forum, köpte lite naked JuiceBar (drog) och drog sedan till hallen för att kolla på lite träning och känna mig fet. Blev hämtad av mamma runt 20 över fem, och då skjutsade hon mig till Hovet. Väl där sprang jag till Pressbyrån, köpte Redbull (min andra drog) och knallade in på Hovet, helt ensam. Satte mig på en bänk där jag satt i över en timme helt ensam. Nej jag har inga vänner. Vid 18:50 var Bam klar i baren (haha) och då tog jag min lilla jacka och gick bort mot klacken. Kollade på matchen (mobilen). Alltså fyfan, känner mig som en liten fjortis nu i efterhand, men hade faktiskt en bra anledning att hålla på med mobilen 50% av matchen. Matchen slutade för övrigt 2-3 till Luleå efter straffar, men en poäng är bättre än noll, så helt missnöjd är jag ju inte iallafall.
 
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-17 @ 23:42:01   



Kids Mass Hockey Fight in Russia

 
 
Alltså hahaha, kolla utvisningsbåsen! Det sitter fler barn där än på avbytarbänken. Hahahahahha! Fyfan vad söta, dör typ!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Ishockey | 2013-01-17 @ 10:34:19   



Tja Bosse




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Bosse | 2013-01-17 @ 10:12:27   



17 Januari

 
Torsdag 17 Januari idag, vilket betyder Hockey, som i sin tur betyder 'kan inte koncentrera mig i skolan' Känner mig lite som på bilden.
 
Startade dagen med att komma 35 minuter sent till skolan, utan att ha borstat tänderna, ätit frukost, sminkat mig eller packat ner matchtröjan i väskan. Bra jobbat. Dock hade vi idrott som första lektion och eftersom att jag fortfarande är lite sjuk skulle jag inte vara med så jag hann borsta tänderna, äta ett äpple och sminka mig. Snabb. Troligtvis ska Jenni med på matchen ikväll så jag slipper stå själv eftersom att Bam lämnar mig... Annars får jag väl hitta någon random snubbe att stå med haha, det löser sig nog.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-17 @ 10:04:16   



Männen, ni anar inte.

 
Alltså, turkiet två veckor med det här mongot i sommar, hur grymt?



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-17 @ 00:00:11   



.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Stay Strong | 2013-01-16 @ 00:52:18   



Pruttis

 
 
Jenni är hemmaaaaa. Så, nu har jag flippat om det på bloggen, Instagram och Twitter. Åkte ju till Forum efter skolan för att träffa henne, och det blev även bestämt att Rachelle också skulle med, mys. Men pga snön och allt så fick jag sitta ensam i forum i typ en timme och vänta på att Rachelle skulle komma, och en stund efter henne kom även Jenniiiii. Vi satte oss i en soffa som vi satt i till efter stägning, så vid 20:20 ungefär gick vi mot bussen, efter att ha försökt fått den perfekta bilden att läga upp på Instagram haha... Stackars rachelle som fick ta alla. Bilderna ovan är bara typ en tiondel av alla bilder som togs, men resten är så sjukt brutala att jag erkligen inte ska lägga upp dom här i bloggen...



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-16 @ 00:06:11   



15 Januari

 
Tisdag, dagen som förut var den bästa skoldagen men som numer är den värsta, går från 08:10 till 15:30, och har även både Spanska och Hemkunskap, värsta ämnena. Men idag har jag varit glad, för det mesta, mycket beror nog på att min lilla pruttis idag kom hem från Thailand, och att jag efter skolan åker till forum för att träffa henne, myyyys. Vi slutade tydligen nu, och inte 15:30, så ska dra mig mot bussen nu, ha det bra!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-15 @ 15:20:08   



RM 2013

 
Vi har spelat på bortaplan i Luleå och vi har spelat på hemaplan i Nacka, och nu, i tredje omgången av RM, rullar bilarna ner mot Norrköping. Ytterligare en omgång ska spelas, och ytterligare en omgång då jag inte får spela, det för att jag tagit en paus och idag ska träna min första träning på väldigt länge. Dom ska skicka det bästa vi har, och jag tvivlar på att jag står på den listan just nu. Men trots att jag inte ska spela ska jag ändå åka med ner, kolla på, se mina tjejer spöa Eos och Norrköping och ta sig vidare till nästa omgång, för det vet jag att dom kan.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2013-01-14 @ 15:56:11   



14 Januari

 
Måndag igen... Skola igen, men, träning igen. Fan vad jag längtat. Ikväll släpar jag röver till hallen igen för att studsa lite boll, var väl sisådär en och en halv månad sedan jag tränade, och ungefär t r e månader sedan jag tränade regelbundet. Dock kommer det inte blå helt perfekt för Jenni är inte där, den jäveln är kvar i Thailand... hoppas hon bränner sig på fler avgasrör känn skadeglädjen Jenni.
 
Innan träningen måste jag dock plugga, kolla på Criminal Minds och gå på möte i skolan, vad vi ska snacka om vet jag inte, vet bara att det har med att vi missar balen att göra, vilket för övrigt suger. Ska fortsätta jobba med vårt företag nu, som jag för övrigt är boss över, helt rätt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-14 @ 14:05:30   



13 Januari

 
Idag har jag hunnit, sova till halv 12, tänkt på hur mycket jag behöver träna och kollat på Criminal Minds, ja inte så mycket mer. Fortfarande lite sjuk så har inte velat göra något, vill bli frisk för imorgon ska jag börja träna igen, hur jag än mår. Men trots det kommer jag ändå få åka till Norrköping och kolla på när mitt lag tar sig vidare till nästa gång i RM. Hur jobbigt det än kommer vara åker jag med ändå. Har saknat dom, har saknat basketen så sjukt mycket, ångrar verkligen att jag inte hade tagit en paus för det gjorde bara allt värre. Hur som helst, nu ska jag städa mitt rum och försöka plugga lite.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-13 @ 19:50:04   



Grekland 2012

 
Saknar.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-13 @ 01:49:02   



Lördag

Idag har jag, sovit till typ 14:00, kollat på Criminal Minds, ätit godis, haft hockey-mys hos grannen och hostat. Är fortfarande sjuk så min lördag har inte varit så jättebra, och att Anna imorse fråga om vi kunde träffas och jag svara sjuuk, gjorde inte dagen bättre. Dock vann AIK borta mot Färjestad med 2-3 så lite positivt med dagen fanns det ju. Ska fortsätta kvällen med att vänta på ett sms, kolla på Criminal Minds och äta en massa godis. Väldigt mysigt att gå upp 10 kilo på en kväll, kungligt.
 
http://data.whicdn.com/images/48932226/9468_307786119342953_784172968_n_large.jpg
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-12 @ 20:00:16   



Criminal Minds

Tumblr_lzax7mgwuo1qgij4zo1_500_large_large
Tumblr_lykouzlswk1r5ak3ao1_500_large_large
Tumblr_mg2xtiqzqm1ql5areo1_500_large
Tumblr_mel7lscr041rq82fy_large
Tumblr_mel7j2z3cb1rq82fy_large
Tumblr_mbfdrf7df71qh05hb_large
Tumblr_melflin1ym1qbkr1wo1_500_large
Tumblr_mfb2vkk9ng1rlsx1do1_500_large
Tumblr_mesdw1pkbe1r5j5ngo1_500_large
Tumblr_mdx6fbmcvb1r4585po1_500_large
127648970657921599_kycnhluu_c_large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-12 @ 19:55:11   



Bradford BadBoy

Tumblr_mgivhvvbwi1s2406so1_500_large
 
Grattis på födelsedagen världens bästa, älskar dig massvis.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | One Direction | 2013-01-12 @ 19:08:35   



-

 
You know my name, not my story.
You see my smile, not my pain.
You notice my cuts, not my scars.
You can read my lips, not my mind.
 
 
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Stay Strong | 2013-01-11 @ 23:45:27   



Saknar mina skruttisar




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-11 @ 22:58:50   



BergMAN & FriMAN

 
Jenni, vet inte riktigt hur mycket hon varit med på bloggen, men inte så mycket tror jag. Jenni min lilla pruttis spelar i mitt lag, och vi är på riktigt precis likadana. Vi har haft våra stunder, både bra och dåliga. Jag menar, vilka har inte haft små fjortis-bråk? Vi har det iallafall, ett par gånger haha. Men det är lite svårt att undvika varandra när man tränar tillsammans tre gånger i veckan, det märkte vi i Göteborg på vår cup i våras. Vi åkte ner som ovänner åkte tillbaka som buddies igen. Vi har gått igenom mycket, det mesta är väl helt galna grejer som jag inte borde nämna här utan att någon anmäler mig till något mentalsjukhus eller något, men för att inte låta allt för mesig så gillar jag den här bruden (nähä?) ganska väldigt mycket, och jag bara vet att vi kommer sitta i rullstolarna om 70 år och fortfarande leta snygga hockey-hunkar på Instagram, I just know it.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-11 @ 22:56:24   



11 Januari

Gammal bild.
 
Eftersom att det är fredag idag går jag skolan från 08:10 till 12:55 sjukt skönt. Dagen började med en massa kaos, gick upp fem minuter innan bussen gick, men grym som jag är hann jag i tid till skolan utan att glöma typ dator eller telefon. Hade matte, spanska och typ SO/Svenska, och jag gjorde på riktigt ingenting på någon lektion. Satt och kollade på Criminal Minds vilket jag även gjort hela kvällen. Efter skolan åkte jag och Karro till Orminge köpte godis för att jag tycker synd om mig själv som är sjuk, sedan hem till sängen som jag legat i och bara lämnat en gång på hela kvällen för att äta mat med mamma, pappa och Mackan. Har kollat på 5 eller 6 avsnitt av Criminal Minds och det ska jag fortsätta med nu också, ha en bra kväll!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-11 @ 22:21:45   



Särna - Dag 2

Vi bestämde oss för att ta dagen som den kommer när vi var där uppe, men redan första dagen bestämde vi oss för att på torsdagen åka Skoter. Jag tror att klockan var runt 10 när vi lämnade tomten och åkte ut på isen för att åka bort till skoter-leden som skulle leda upp till en skidbacke som jag glömt namnet på några mil bort. De som åkte var jag, pappa, Stefan och Pärla. Eftersom att Stefan har skoter med plats för två åkte jag med honom. Vi började med att åka en bit på en led i skogen bort till Roger där han höll på att snickra i nya huset. Och där träffa vi även Arra och lilla Valpen Brolle, så sjukt söta.
 
Efter det fortsatte vi bort mot vägen vi skulle åka på bort till skidbacken, där mötte vi upp Pärlas fru Marita och en tjej som jag glömt namnet på och hennes dotter Agnes (?). Vi fortsatte därifrån ungefär 3 mil tror jag att det var innan vi kom fram till backen där vi skulle äta lunch. Vi åt lunch för att sedan åka hem då jag fått panik för att dom inte visade jvm-matcher där och med världens sämsta internet så uppdaterade Bam och Anders mig om vad som hände i matchen, tur det. Innan vi åkte gick jag med lilla Agnes för att köpa vantar till henne, så himla söt. Som tur var hann vi hem till sista perioden (typ, hann se halva) så jag bänkade mig framför tv:n med Liz direkt när jag kom innanför dörren.
 

Lite senare på eftermiddagen/kvällen kom Stefan och Pia upp också för att åka med ut och jaga på fredagen. Senare på kvällen kom Maddis (Stefans syster) och Per (hennes kille) kom dit med sin lilla bebis Jeppe och var där en stund åt middag osv. Och Jeppe, hur gullig som helst. Klockan 7 var det hockey, så jag isolerade mig i en av fotöljerna framför datorn med hörlurar. Med tanke på hur matchen gick flög det ganska mycket ord ur munnen och lite blickar från dom andra på det haha..



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2013-01-10 @ 10:34:00   



10 Januari

Torsdag idag, skola och hockey står på schemat. Taggad för skolan och otaggad för hockeyn, eller? Nja. Eftersom att jag bor ute mitt i ingenstans hinner jag inte hem mellan skolan och hockeyn, så i väskan ligger matchtröjan, dataladdare och en massa avsnitt av Criminal Minds, för något måste jag ju göra mellan 15:00 och typ 19:00.
 
Hur som helst, dagen började bra för en gångs skull, varför? Jo mamma hade köpt oboy. Gjorde min dag, och sen att jag inte får va med på gympan och sitta och kolla på Criminal Minds istället var ju ganska okej också. Men att jag fick reda på att vi inte hade någon spanska idag var fan det bästa. Kan inte ens förklara mitt hat för det ämnet, hemskt.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-10 @ 09:44:01   



Bekännelser

Folk kommenterar att jag har långt hår nästan varje dag. Jag kan gå i korridoren i skolan och så kommer någon och säger ''Gud vad långt hår du har!''. Hände senast igår.
 
Jag har aldrig sett filmerna Sagan Om Ringen, Star Wars eller Hunger Games.
 
Jag har, sedan sjuan, vetat vad jag vill hålla på med efter gymnasiet vilket är sjukt skönt nu när vi ska välja linjer och skolor.
 
Jag var uppe i Särna i jaktstugan med pappa första gången då jag bara var några månader. Och pappa har berättat flera gånger att jag då badade i en liten balja på bordet i köket haha.
 
Jag kommer att missa KISS konsert i Sverige pga min klassresa och fick idag reda på att vi troligen kommer missa balen också.
 
Jag ska på två One Direction-konserter i år och troligtvis på Olly Murs konsert i April också.
 

Jag hatar frågor som typ 'Vad gillar du mest med dig själv' för att jag aldrig kan svara på dom utan att ljuga. Anledningen är att det inte finns något jag gillar.
 
Jag önskar att jag inte brydde mig om vad andra tyckte om mig. Folk har ofta bilden att jag inte gör det men egentligen bryr jag mig sjukt mycket och oroar mig ofta för vad alla tycker.
 
Tumblr_mgcg4nboif1rqm5f2o1_500_large



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Bekännelser | 2013-01-09 @ 21:52:44   



Cut for Bieber?

http://data.whicdn.com/images/48594078/BAH5WY9CcAE9DkK_large.jpg
 
Det är tragiskt att folk på riktigt tar allt det här som ett skämt. Alla små Beliebers som skär sig pga Justin är patetiska, men att folk gör ett skämt av det? Att folk skämtar om folk som skadar sig sjäva. Skämt om folk som skär sig och folk som försöker ta livet av sig är så jävla långt ifrån roliga man kan komma. Istället för att sitta och skämta om skiten, hjälp någon som mår dåligt och som faktiskt gör det här mot sig själva, för jag kan lova er, det finns överallt runt omkring er. Jag har sex stycken, SEX, som någongång har varit beroende av att skära sig eller fortfarande är det. Folk har ingen aning om vad som händer runt omkring dom, öppna ögonen så kanske ni fattar att det inte är ett jävla skämt.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-09 @ 17:36:10   



9 Januari

Onsdag idag, och jag är sjuk. Det var ju roligt. Sa till Karro igår, jag citerar ''Jag ska ha 100% närvaro den här terminen!'' och nu sjuk som ett as andra dagen, grymt. Hostar så mycket att jag nu knappt jag prata för att jag har så ont i halsen, väldigt trevligt sådär. Men imorgon måste jag till skolan hur jag än mår eftersom att det är hockey, och har redan missat två matcher den här säsongen. Och sen kanske jag svänger förbi hallen och hälsar på mitt lag, skulle ha börjat träna i måndags men kroppen tyckte att det var bättre att vara sjuk. Hur som helst, nu ska jag ortsätta kolla på Criminal Minds, knarka halstabletter och tycka synd om mig själv.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-09 @ 17:09:57   



Särna - Dag 1

 
Tio i sex på morgonen den andra Januari lämnade jag och pappa vår infart för att åka upp mot kallare grader. Vi hade packat bilen full med grejer, allt från kläder till jakt- och skoter-tillbehör. Jag skulle nu för första gången på kanske tre år äntligen åka upp till Särna igen. Resan som skulle ta sex timmar blev snabbt fyra timmar och ett stopp i Falun hos Stefan och Pia för att byta till pappas jaktbil.
 
 
Två timmar var ungefär den tid det tog till Falun, och därifrån återstod 23 mil upp till Särna. Med andra ord, två timmar till. De två timmarna rusade förbi med endast ett stop för att tanka, köpa pensionärs-godis och Redbull. Sedan vidare och rätt som det var åkte vi under Särna-skylten som ni ser på bilden under.
 
 
Innan vi åkte bort mot Stefan och Liz's stuga där vi skulle spendera det närmsta dagarna svängde vi förbi Pärla för att hälsa på honom och Marita. Blev bara en snabbis på ungefär fem minuter innan vi satte oss i bilen och körde de sista minutrarna ut till Stugan där vi möttes av fina Birra som var ute i hundgården, och även lilla Alice som efter en stund kom springandes.
 
Vi gick in, valde rum och sängar och började lite smått packa upp innan det bjöds på lunch. Efter det fortsatte vi packa upp innan jag, pappa, Stefan och Alice tog bilen bort mot jakt-markerna för att leta spår. Pappa och Stefan där fram, och jag i bakluckan tillsammans med Alice. Hur mysigt som helst om man ignorerar att hon försökte klättra fram i bilen och ut genom fönstret som var öppet haha. 
 
Eftersom att ingen utom jaktlaget åker på markerna och ut till stugan så var det oerhört mycket snö på vägarna så fort gick det ju inte direkt. Men vi körde hela vägen ut till jaktstugan och tillbaka i hopp om att få se någon älg, men icke. Ingen älg syntes till, bara spår i snön. Men inte så illa det heller, mest positivt inför jakten som vi skulle ut på några dagar senare.
 
 
Efter det körde vi hem igen för att bara ta det lugnt. Äta middag och umgås. Pappa och Stefan drack öl (oväntat?) och jag myste med vovvarna innan jag vid elva gick och la mig då jag dygnat natten innan. Pappa hade då redan gått och lagt sig (en timme innan typ) så det var bara på med hörlurarna och hur hög musik som helst för att kunna sova. Han snarkar ju inte lite...
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-08 @ 23:57:44   



En vanlig dag på Twitter

 
Här ovan är ett fåtal av de bilder som idag åkt upp på mitt Twitter-konto. Några i form av spontana tweets när jag harft tråkigt och andra under min konversation med Bam och Robin. Vill även påstå att om någon någonsin hade någon tanke om att jag var en smula normal så radera den tanken ur huvudet, för det är så fel det kan bli och det tror jag att ni ser ovan också.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-08 @ 22:41:28   



De fick mig att orka

6342_443014959086247_209955508_n_large
Jag tror att de flesta som läser min blogg förstått att 2012 inte varit det bästa året jag upplevt, det av många olika anledningar. Jag har många ljusa stunder från året, minnen jag aldrig kommer glömma, men som är både positiva och negativa. Saker jag inte kommer glömma men mest av allt skulle vilja. 2012 har varit ett av de mörkaste åren i mitt liv, men med hjälp av underbart folk runt omkring mig har jag tagit mig igenom det. Jag har många att tacka för den styrkan dom gett mig.
 
Jag har under det här året gått igenom väldigt mycket, ensam, saker som andra inte sett. Saker som skett i mörker bakom stängda dörrar. Saker som jag gjort mot mig sjäv och saker jag gjort mot andra. Men framför allt saker jag ångrar, saker som jag nu inte kan sluta med. Det här året har jag gråtit mer än vad jag någonsin gjort innan. Varje steg jag har tagit, varje andetag jag andats har varit ren smärta, smärta som ingen annan förstår. Folk kan föreställa sig, men ingen förstår.
 
Mest av allt skulle jag vilja skriva ut allt, allt som hänt och allt jag gått igenom så folk börjar ta det på allvar. Så att alla kommentarer, blickar och skratt stoppas, så att någon iallafall försöker förstå vad det är som faktiskt händer. Att alla gånger jag varit hemma från skolan inte har varit för att jag inte orkar för att jag är lat, eller för att det är ett prov jag inte har pluggat till. Det har inte med saken att göra, och det är inte det det handlar om.
 
Allt har i princip gått utför, ju fler minuter som passerat ju mer smärta har kommit. Även om jag haft timmar, dagar och veckor som varit perfekta, så har jag alltid behövt gå tillbaka till det plågsamma. Tillbaka till det jag önskar försvann, till det jag hatar mest av allt. Men det försvinner inte, det är kvar. Dag in och dag ut, aldrig försvinner det, hur mycket jag än försöker faller jag alltid tillbaka till det mörka hål jag dagligen försöker ta mig ur men aldrig lyckas med.
 
Att jag klarat det här året är ett mirakel, och jag har så många att tacka för det.
 
Till en början har vi skolan, det är inte många som vet hur jag haft det i skolan eller som vet mina känslor kring den. Men med hjälp av min lärare, Isatu och Karro har jag klarat av att gå till den (för det mesta), då jag i slutet av förra terminen hade runt 25% frånvaro. Men utan dom tre personerna tror jag inte att jag hade gått dit över huvudtaget, trots att jag stundvis velat strypa Isatu och Karro, så har det varit dom personerna som fått mig att gå till det jag kallar helvetet men andra kallar skola.
 
Sen har vi basketen, det absolut bästa som hänt i mitt liv. Utan den vet jag inte vad jag hade gjort. Det har funnits dagar jag gråtit på väg till träningen, och enda anledning jag tagit mig dit är för att jag älskar det så mycket. Och inte är det bara sportens förtjänst, det är mycket tack vare mitt lag. Det laget jag ofta velat skjuta för att dom alla varit så sjukt irriterande och jobbiga, men som jag djupt inne älskar så sjukt mycket. Många i laget vet det men dom förstår inte dom heller, det är ingen som förstår, men ändå finns dom alltid där.
 
En ny person jag lärt känna i år som hjälpt mig är Bam, Rebecca. 'Tack vare' det hon gått igenom har hon hjälpt mig. Genom att visa att man kan komma ifrån all smärta och hitta det positiva och bli lycklig har hon fått mig att kämpa, eller åtminstone försöka. Försöka se det positiva, och försöka vara glad. Hon har fått mig att tänka att jag faktiskt kan bli lycklig, att allt kan bli bra. Att allt kommer bli bra, även om jag i många lägen inte tror henne.
 
Men personen som nog hjälpt mig allra mest det här året är Moa. Under året då alla andra försvunnit, långsamt backat ut ur mitt liv är hon den person som tagit ett stort kliv in istället. Sen i somras har vi i princip pratat varje dag, skapat oförglömliga minnen, både bra och dåliga. Men framför allt är hon den person som inte låtit mig ge upp. Varje gång jag brutit ihop och gråtit har hon alltid funnits där. Alla gånger jag varit beredd att ge upp allt har hon varit den person som dragit upp mig på fötterna igen, hon är den person som fått mig att klara det här året. Och nu, utan henne, rasar jag ihop.



Kommentera   
  4  KOMMENTARER | Stay Strong | 2013-01-08 @ 01:32:47   



One Direction - Kiss You

 
 
Dom är så jävla gay... Så konstiga och så sjukt töntiga.... fyfan vad jag älskar dom.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | One Direction | 2013-01-07 @ 23:19:10   



Särna

Inläggen har den senaste tiden varit usel, har inte riktigt haft lust så jag har helt enkelt struntat i det. Har dock bestämt mig för att försöka blogga mer nu efter nyår, men nu är det så att jag är i Särna med pappa och kommer hem på lördag eller söndag. Har inte med mig datorn så därför är det lite svårt att blogga. Skriver nu från iPaden, och det kanske blir några fler inlägg från den när jag är här uppe, och sedan massa bilder när jag kommer hem! Puss




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2013-01-03 @ 17:42:00   



Nyårslöften

Tumblr_mfekl7iwrl1qcykr3o1_500_large
Jag har väl, som alla andra, lite nyårslöften. Dock känns det som att jag har ganska många fler än andra då jag har runt 20 stycken haha, men tänkte iallafall dela med mig av några.
 
- Satsa på skolan sista terminen
- Träna mycket mer, och bättre kost, speciellt nu när jag börjar på basketen igen
- Satsa på basketen och bli så bra jag bara kan
- Vara en bättre vän och alltid finnas där för mina fina vänner
- Se det positiva i allt (försöka iallafall) och njuta av livet
- Le



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2013 | 2013-01-02 @ 03:47:52   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;