Haha

 
Hjärtat känner du igen dig?



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-24 @ 19:21:22   



Känd från tv




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-24 @ 00:21:06   



23 Oktober

 
Sitter för tillfället hemma hos Moa och pluggar. För en stund sedan kom vi hem från Hovet och har hunnit äta också. Jag har massor av plugg och läxor till imorgon, Moa likaså. Så hur mycket sömn det bli inatt är osäkert, för jag tror att det inte bara kommer pluggas utan även vara en jävla massa skitsnack.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-23 @ 22:59:56   



JJ Hamblett

 
Oh come on man.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-10-22 @ 21:36:00   



Olly Murs feat. Flo Rida - Troublemaker

 
 
I have no fucking words.
Alltså mina vänner, den här videon. Ojojoj. Och fan Olly ditt snygge fan.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-10-22 @ 19:55:07   



RM i Luleå 19-21 Oktober 2012

 
Som jag skrivit åkte jag i fredags upp till Luleå med laget för att det var dags för RM (riksmästerskapen). Vi landade i Luleå runt 4 och åkte då direkt till hotellet. Vi lämnade alla väskor, åt middag och åkte och kollade på en dam-liga match där Northland mötte Järfälla och ur matchen gick Northland som segrare med 110-45. Efter matchen åkte vi hem till hotellet där vi var på rummet tills vi skulle sova. Dt blev sent i mitt rum då allt som hände blev kaos, ska inte rabbla upp allt, men Rachelles säng gick sönder så det blev ett jävla spring upp och ner till receptionen.
 
 
På lördagen var det 2 matcher, den första mot Alvik och den andra mot Gammelstaden. 1 tuff och en nästan omöjlig. Mot Alvik blev det förlust, tjejerna spelade för det mesta bra och vann en peroid. Men matchen slutade 88-47 till Alvik.
Den andra matchen var mot Gammelstaden, laget vi förlora mot förra året med bara nått poäng. (2 om jag inte minns fel) och vi visste att det skulle bli en tuff match. Och så rätt vi hade. Gammelstaden spelade grymt bra, speciellt i försvar. Och tjejerna spelade långt ifrån sitt bästa, och fick inte till något spel. Domarna var dessutom riktiga hemma-domare, hela hallen skrattade för att dom var så dåliga, men alla domare kan inte vara bäst. Det hela resulterade i att vi förlorade med 41-67.
 
 
Söndagen kom och det var dags för den sista matchen i Luleå, och den matchen skulle spelas mot Gladan. Ett lag som precis som oss hade förlorat båda sina matcher. Den här matchen spelade tjejerna bättre, och fick även till mycket snygga snabba uppspel. Allt slit resulterade i att vi vann matchen med 62-31. Bra jobbat brudar! Mer bilder kommer också komma upp här på bloggen så fort jag fått dom från Fanny!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Basket | 2012-10-22 @ 19:22:16   



22 Oktober

 
Dagen började bra då jag fick sova till halv 10 då jag gick upp och städade kaninburen. Hade sovmorgon till 12:20 så början på den här måndagen och veckan var ganska bra. Efter skolan blev jag hämtad av pappa och tillsammans åkte vi till SÖS för att kolla mitt finger. 2 nya skydd införskaffades och jag får fortfarande inte träna på veckor. Men men, efter det var det bara att åka hem, äta middag och plugga, oh det är det jag gör just nu. Har en SO-text och en soanska-text som ska in imorgon, måste även packa då jag sover hos Moa imorgon eftersom att det är Hockey.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-22 @ 17:47:10   



Jade Ellis - Live Week 3

 
 
Update: Hon gick vidare!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-10-21 @ 21:45:00   



Union J - Live Week 3

 
 
Update: Dom gick vidare!



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-10-21 @ 21:24:00   



Inte när det handlar om mina iskrigare

 
Måste ta upp det här, jag fick den här kommentarer alldeles nyss. Jag kan förklara precis varför jag skrev det jag skrev, för jag ångrar det inte. Den här tjejen håller på Färjestad och snackar väldigt mycket med en av mina kompisar. Jag har ofta sett vad hon skrivit, och det är jävligt mycket skit om AIK-spelarna. Allt från att dom är ''pussys'' till att hon ska knivhugga dom. Visst att hon håller på ett annat lag, det rör mig inte i ryggen. Men när hon skriver såna saker om mina spelare utan att dom kan försvara sig, så tar jag mer än gärna den striden för dom.
 
Det är dessutom inte första gången, och när hon skrev, jag citerar, ''Aye Blomdahl, they spelt pussy wrong on the back of your sweater.'' och ''Ska införskaffa mig en butterflykniv och passera gatan där Blomdahl bor. Kanhända jag stannar till (och slår) ett slag.'' Nu kommer folk säga ''Men sluta stalka hennes Twitter'' men det gör jag inte, jag fick 2 print-screens skickade till mig med bilder på det här. Jag skrev då till den här bruden ''Hörrudu *******, du stava fel på PatetiskFitta i ditt Twitternamn.'' Varför ska hon få snacka så om mina hockeyspelare som inte kan försvara sig om jag inte får säga samma sak tillbaka? Stå för vad du skriver, för det kan få konsekvenser när man skriver saker på Twitter, tro mig, jag av någon vet det.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-21 @ 21:07:40   



10 Sanningar

 
- Jag är livrädd för räkor
- Jag är jävligt klumpig
- Förra vintern tappade jag bort 7 mössor
- Jag har spelat basket i 7 år
- Jag är en pojkflicka
- Jag kollar på hockey och jagar hellre än att shoppar och fikar
- Jag har fler komplex över mitt utseende än vad jag har ben i kroppen
- Jag ska se One Direction i London den 1 April 2013
- Det finns inte en enda sak jag inte vill ändra med min kropp
- Jag har det sämsta morgonhumöret någonsin



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-19 @ 19:00:00   



På flyget

 
Texten på bilden beskriver antagligen det jag gör just nu. Detta inlägg är alltså tidsinställt och jag sitter troligtvis på flygplanet på väg norr ut. Bredvid mig har jag Jenni och Rachelle, och med det tror jag inte den korta resan blir tråkig iallafall. När vi landat bär det iväg mot hotellet föt att lämna väskorna och kanske byta om, sen iväg mot hallen för att kolla på en Liga-match (damer). Jag är säker på att första kvällen i Luleå kommer bli grym, precis som resten av helgen kommer att bli.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-19 @ 15:45:00   



Little Mix - DNA

 
 
N kommer ett sånt där inlägg där jag borde förklara hur stolt jag är över mina tjejer, hur mycket dom betyder för mig och hur mycket jag älskar dom. Och det ska jag försöka göra i ord, vilket jag vet inte kommer gå så jag ska inte ens försöka. Här ovan har ni Little Mix's musikvideo till låten DNA (som förövrigt är sjukt jävla grym), och ni kan säga vad ni vill om mina tjejer, men ni kan inte säga att dom är dåliga och obegåvade för då är ni rent ut sagt dumma i huvudet. Kolla på videon och njut för guds skull.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Little Mix | 2012-10-19 @ 09:46:36   



Rubrik

 
Jag i åttan. Vet inte riktigt vad jag ska säga haha.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-18 @ 19:57:52   



Tårar

 
Efter skolan idag åkte jag till Jennis skola där jag väntade på att hon skulle sluta. När hon slutade visade hon runt mig i skolan  och jag kom fram till att jag aldrig skulle hitta där inne. Iaf, vi tog bussen till Foum där vi träffade Rachelle och Jenny inne på Subway. Vi alla fyra gick runt lite innan Rachelle och Jenny var tvungna att gå till träningen. Eftersom att jag och Jenni inte skulle träna stannade vi kvar i forum, hon köpte sina byxor och jag min halsduk. Efter det gick vi till Taco Bar och åt och sedan vidare till hallen där vi kollade på våran träning.
 
Alla var så sjukt glada och taggade inför Luleå. Självklart är jag också det, och det ska bli grymt kul att åka dit. Men trots det så är det så sjukt jobbigt att åka dit och veta att man inte får spela. Att man inte ens får skjuta eller studsa en boll som vanligt. Allt det här slutade med att jag efter träningen lämnade hallen i tårar.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-18 @ 19:50:53   



Helt perfekt




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-18 @ 10:44:40   



Behöver en ny

 
Efter skolan idag är det om vanligt träning, ännu en träning jag tvingas kolla på. Men innan träningen ska jga möta upp Jenni i forum för att gå med henne och köpa ett par byxor. Och eftersom att Moa har min halsduk i Vaxholm och inte hinner lämna den till mig innan jag åker till Luleå imorgon så tänkte jag att jag kan köpa en när jag ändå är i Forum. Så förhoppningsvis går jag därifrån med en stor gosig halsduk. Och Jenni med ett par byxor haha.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-18 @ 10:05:39   



Just think about it.




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-18 @ 04:04:00   



Parken Zoo

Jag vet inte hur många av er som läser det här som kollade på Kalla Fakta idag, och hur ni som kollade reagerade. Jag kollade iaf, och min reaktion ska vi kanske inte prata om. Jag grät, skrek, svor och kastade saker runt omkring mig. Att se bilderna och videorna vi fick se gjorde så ont, det gjorde så ont i hjärtat att se personen skada oskyldiga utrotningshotade djur för att tjäna pengar, det är sjukt.
 
Programmet handlade, för er som inte såg det, om Djurparken Parken Zoo. Före detta anställda har gått ut med vad som görs bakom låsta dörrar, och det är inget som va rligt att se. Att man t.ex. inte lyssnar på vad vetrinären säger och att det slutar med att en Vit Tiger blir ihjäl-biten. Att man avlivar pumorna för att få plats med en jaguar för att få fler besökare. Och sen säger att dom dog av ålder? Dom var 10 år, det är inte gammalt för en Puma!
 
Sen att dom har mage att ta djuren och lägga dom i en frys! En frys full med döda djur. Det är inte okej att lägga döda djur tillsammans med andra djurs föda. Hur tänkte ni där om jag får fråga? Att man öppnar en stor frys och möts av en död vit tiger, avlivade pumor, döda vildhundar som för övrigt ligger på ett stort berg av döda fåglar som ska föreställa mat till resten av rovdjuren på djurparken.
 
Att man tar ett utrotningshotat djur som man vill flytta, men inte hittar en park att flytta dom till, och avlivar dom. Och att man sedan styckar djuren och gör dom till föda för rovdjuren på djurparken. Och lämnar rester av dom. Att dom tar en liten krokodil som är aggresiv (det är vanligt!!) och avlivar den istället för att omplacera den. Att inte ens försöka hitta ett nytt hem åt den lilla krabaten utan man avlivar den och låter arbetarna flå den för att sedan kunna sälja skinnet!
 
Varför gör då folk det här? Och varför säger dom att dom räddar djuren och är djurvänner? Jo, för att dom är så jävla pengar-kåta och det enda dom tänker på är sig själva. ''Det är ju bara en krokodil, och jag får ju bra betalt'' det måste ju vara så? För inte fan kan dom på fullaste allvar själva tror att dom faktiskt hjälper djuren på något sätt över huvudtaget. Att sedan ljuga om vad dom gjort med djuren som ''flyttas''. Att säga att dom dött av ålder när dom avlivat dom bakom låsta dörrar så att ingen ska se.
 
Jag hoppas att Parken Zoo stängs ner och att den här jävla Helena får något jävla straff för allt hon gjort mot alla oskyldiga djur. Jag hoppas hon får betala för allt hon gjort, att hon får stå för det hon gjort. För det här är fan inte okej någonstans och det finns inga ursäkter. Hon har skadat så många djur och lurat så många människor för att allt hon bryr sig om är henne själv.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-17 @ 22:40:31   



Brynäs - AIK

 
1-5
Behöver inte skriva mer.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-10-17 @ 21:24:31   



Luleå

 
På fredag 15:15 lyfter planet på Arlanda mot Luleå. I helgen spelas RM uppe i Luleå. Jag får inte spela, men jag ska med och kolla. Jag kommer inte ta med mig datorn då jag inte vill sitta med den utan umgås med mitt älskade lag, så därför ska jag sätta ihop lite tidsinställda inlägg som kommer publiceras i helgen. Efter heögen kommer det också upp massvis med bilder då jag har fått uppgift att ta hand om Rykatkins kamera och fota. Och känner jag mig själv rätt blir det 500 bilder för mycket.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-17 @ 21:18:12   



Before I Die




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-17 @ 20:57:00   



Detta fält måste fyllas i

 
 
Sitter för tillfället i skolan, i Grön 4 och har engelska. Väntar på att dagen ska ta slut, men spanska och läsning återstår. Efter det ska jag åka ända ut till Telefonplan för att hämta mina skor och min kalender hos Moa, för att sedan äntligen få åka hem. Åka hem och sätta mig och plugga innan hockeyn börjar. Hockeyn som jag längtat efter i dagar, äntligen är det dags igen. 3 poäng ska ikväll plockas hem i matchen mot Brynäs.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-17 @ 13:04:00   



Brist på liv

Mitt namn: Sandra Bergman
Födelseår: 1997
Hur lång är du: 164,5 cm

 

Spelar du något instrument? Nej haha
Dina första tankar när du vaknar? 'Neeeeej'
Är du hungrig? Nej, verkligen inte
Vart befinner du dig just nu? I min säng
Biter du på naglarna? Ja..
Vad är du bra på? Helt ärligt, inte ett skit.
Har du några husdjur? Japp, en liten Bosse
Är du singel? Ja?
Vem är snyggast? I världen? Måste säga Viktor.
Vad vill du ha just nu? Vet inte riktigt
Ditt mål i livet? Starta en egen kennel eller hjälpa hemlösa hundar
Rädd för? Att falla tillbaka till samma mående som 8:an
Har du körkort? Nope
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning, Felix haha
Pepsi eller Coca cola? Pepsi!
McDonalds el. Burger King? Inget
Sjunger du? Japp, i duschen och hemma
Vad har du för skostorlek? I'm bigfoot... 39-40
Vill du gifta dig? Njeeaa
Är du en hälsogeek? lol nej
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast inte...
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Köper fan aldrig kläder
Favoritårstid? Höst!! Älskar regn
Favoritparfym? Jadu.
Hur svarar du i mobilen? ''Hallå''
Vem sov du senast hos? Rykatkin tror jag
Sover du tungt? ibland
Humör just nu? Trött och irriterad
Sommarplaner? Eh?
Hur många kuddar sover du med? 4
Har du dåligt morgonhumör? Om jag har...
Snarkar du? När jag är förkyld haha
Stjärntecken? Lejon
Stökigt el välstädat? Båda
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Min bästaväns pappa
Saknar du någon nu? Moaaa
Vill du ha barn? Tror inte det
Längtar du till din nästa födelsedag? Inte direkt
Är du snäll? Ja det tycker jag
Är du blyg? Väldigt
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Nej...
En film? Taken
Brukar du läsa horoskop? Ibland
Sängstorlek? Ingen aning

 




Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-16 @ 19:10:50   



Stu'dying'

 
 
Sitter under mitt AIK-täcke och försöker plugga. Har en NO-inlämning som ska lämnas in imorgon som jag är långt ifrån klar med. För en timme sedan gjorde jag en lista på saker jag skulle göra innan jag går och lägger mig ikväll, och den enda saken jag kunnat stryka över är engelska-läxan. Kvar på listan är NO-rapport, duscha, platta håret, städa och packa. Fullt upp, och jag vet inte när jag kommer komma i säng ikväll. Men har inget annat val än att bara göra det som ska göras.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-16 @ 18:40:34   



2 månader

 
Fick igår reda på vad som hänt med mitt finger. Och fick också förklarat för mig att det måste vara stilla. Vilket betyder att jag inte får spela i Luleå (Kommer ändå åka upp) och får inte spela basket på 2 månader. Med andra ord kommer jag vara så in i helvetes deprimerad dom 2 närmaste månaderna och antagligen vara arg på allt och alla. För seriöst, 2 månader för ett litet jävla finger? Rehab för ett finger? Sjukgymnastik för ett finger? Det är patetiskt och jag är så jävla arg på mig själv att jag har lust att strypa någon.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-16 @ 16:47:12   



'Wicked'

 
 
Intervju (lite gammal, jag vet) med George Shelley från Union J. Hur underbart är inte hans skratt? (Eller hur Sabina?!) Vill typ dö.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | | 2012-10-15 @ 22:11:38   



Jade Ellis - Live Shows

 
 
 
Dom flesta följer nog XFactor Sverige precis som jag, men långt ifrån alla följer XFactor UK. Vilket är konstigt då XFactor UK är 1000 gånger bättre. Artisterna är bättre, juryn är bättre, publiken är bättre, allt är bättre. Det är en helt annan nivå än dåliga Sverige. Här ovan är 2 klipp när en av deltagarna sjunger, hon heter Jade Ellis och är 25 år. Jag har 2 favoriter i XFactor UK och det är Jade och Union J. Och därför kommer ni få följa (för det mesta) Jade's resa genom XFactor här på bloggen då jag av hela mitt hjärta önskar att hon vinner.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | | 2012-10-15 @ 15:58:20   



Galet

imageimage
 



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | | 2012-10-14 @ 22:17:40   



Dagens

Dagens humör: Irriterad
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Ful jävla bulle
Dagens klädsel: Jeans och pappas munkjacka
Dagens planer: Plugga och platta håret
Dagens materiella vill ha: Mina jakt-böcker
Dagens fundering: Operation eller inte?
Dagens beroende: Redbull
Dagens tråkigaste: Gipset
Dagens jobbigaste: Gipsfan.
Dagens längtan: Luleå
Dagens låt: Troublemaker



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-14 @ 19:58:26   



Alltid jag

 
Dom senaste dagarna har jag i princip spenderat hälften av min tid på Nacka Närakut. Anledningen till det är, jag är jävligt korkad. I fredags åkte vi dit med mamma och Jennifer för att kolla upp mitt fingret jag skadade på träningen i torsdags (som jag förövrigt inte skulle vart med på då jag har skadat foten också). Vi kom dit sent så röntgen va stängd för dagen så dom satte ihop mina fingrar på nått konstigt sätt och sa åt oss att komma nästa dag.
På lördag morgon vid 11 åkte vi åter igen till Nacka Närakut där jag skulle röntga fingret. Efter ungefär 2 timmar (som kändes som 2 veckor) fick vi äntligen svar att en benbit lossnat från mitt högra ringfingret. Helt seriöst, hur lyckas man? Iaf, då fick jag gipsa och imorgon ska vi till en hand-kirurg på SÖS. Han ska kolla på fingret och avgöra om en operation ska göras eller ej.
 
Om jag kan åka till Luleå på fredag är alltså oklart fortfarande...



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-14 @ 18:28:28   



Why does it feel so good but hurt so bad?

 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-12 @ 09:58:00   



Olly Murs feat. Flo Rida - Troublemaker

 
Och Olly fortsätter leverera.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-10-11 @ 23:24:22   



Secrets

 
Hemligheterna är hemska och stora och alldeles för allvarliga att berätta.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-10 @ 21:36:51   



Åh.




Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-10-07 @ 20:49:59   



I need a change

 
Det får va slut på den här skiten nu.
Allt det här behöver en förändring nu.
Och den här förändringen ska komma nu.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-07 @ 20:20:36   



Full fart

 
Är nu hemma efter en grym kväll/natt med mitt lag, kommer berätta mer om det sen när jag även fått lite bilder från Rachelle och Fanny.
 
Men idag är det matchdag, både hockey och basket. AIK har hemmamatch på Hovet mot Växjö, och jag tror starkt på 3 poäng idag. Ska börja min lilla resa mot Hovet om en timme, men innan det ska jag hinna städa kaninburen, platta håret, byta om och en massa andra saker. Jag har planerat så dåligt att jag nu måste göra allt nu och stressa som en galning för att hinna. Men men, what to do. Bara att bita ihop och köra, det är värt det i slutändan.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-06 @ 13:03:10   



Lagmiddag

 
Är nu hemma efter en kall idrottsdag på Björknäs IP. Är helt frusen och ska därför lägga mig i ett varmt bad och kolla på Keeping Up With The Kardashians en stund innan jag ska packa och fixa till mig. För ikväll är det nämligen lagmiddag hos Fanny vilket ska bli skitmysigt. Några av oss ska sova där, några åker hem, men jag är säker på att det kommer bli grymt. Man har alltid kul med vårt lag, det är en sak som är säker.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-05 @ 15:18:30   



Cher Lloyd - Oath ft. Becky G

Skrev ju om Cher's nya låt för någon dag sedan, och nu har videon kommit ut och jag
kan inte annat än älska den. Den är så bra, repeat-knappen går i 180 just nu.
 



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-10-05 @ 14:51:45   



Inför SAIK - AIK

 
Matchdag idag, borta mot Skellefteå. Laget vi åkte ur Semifinal mot 7 april. Ett lag som är tippade hög placering i Elitserien i år. Ett lag som kommer göra dagens match riktigt tuff för AIK. Men vad gör det, vi åker upp för att hämta 3 poäng, och det har vi stor chans att göra också. Trots att skadelistan är lång och viktiga spelare saknas så ska vi inte backa för det. Vi får förbereda oss på snabbt spel, så idag gäller verkligen Först På Puck. Idag är även Stefan Johansson tillbaka efter sin hand-operation vilket är väldigt bra för AIK då han är en riktigt bra spelare.
 
Skadade spelare är:
- Patric Blomdahl
- Dick Tärnström
- Joakim Nordström
- Fredrik Hynning
- Daniel Josefsson



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-10-04 @ 12:17:03   



Cher Lloyd - Oath

 
 
Jag kom på att jag helt glömt bort att lägga upp Cher Lloyd's nya låt Oath. Den är verkligen sjukt bra, en låt som kommer spelas mycket i hörlurarna framöver. Men grejen med Cher är, antingen älskar man henne eller så hatar man henne. Det finns inget mellen det, vilket är ganska synd. Och hon blev väldigt dömd efter hennes låt Swagger Jagger som fick mycket skit. Men inte bryr hon sig, hon fortsätter med det hon älskar och hon levererar gång på gång.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Musik | 2012-10-04 @ 09:52:49   



but I'm not...

Jag känner att min blogg har blivit någon sorts depp-blogg den sista tiden. Alla inlägg handlar i princip om hur dåligt jag mår, och att allt går åt helvete. Jag antar att det är för att det inte är så lätt att skriva en massa glada inlägg om en massa roliga saker när man mår skit och det inte händer några roliga saker. Förra året när jag gick i åttan var det en av mina mörkaste perioder i mitt liv. Allt var bara helt svart, och gick bara utför och blev allt svartare för varje dag som gick. Och det händer så mycket grejer just nu som påminner så mycket om den tiden vilket gör att jag får ångest för jag vill inte tillbaka till det, därav alla inlägg. Det är liksom som att att få skriva av sig gör allt så mycket bättre. Men jag ska skärpa mig, och börja med en massa glada inlägg istället, försöka iallafall.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-03 @ 21:43:25   



Världen är en sjukt plats.

 
Det finns en sak jag tänker på ofta, nästan varje dag. En sak som är så vanligt i dagens samhälle att det är helt sjukt. Nämligen våldtäkter. Anledningen till att jag tänker på det så ofta är för att jag har två kmpisar som står mig sjukt nära som båda blivit våldtagna. Deras berättelser gör så ont i mig att tänka på. Att något så hemskt inte bara händer i filmer eller långt borta från oss. Det händer precis bredvid oss men vi är för blinda för att se det.
 
Men vad är då anledningen till att det här händer? Varför utsätter man en person för en sån hemsk sak frivilligt? Hur kan man leva med sig själv och hur kan man sova på nätterna när man vet att man skadat en annan människa så djupt och gett den men för livet. Gett dom hemska minnen som aldrig kommer försvinna ur deras tankar, tankar som äter upp dom inombords, tankar som gör dom rädda för att leva det liv dom förtjänar att leva? Det är sjukt.
 
Har ni någongång blivit tillsagda av andra personer att tänka på vad ni sätter på er? Inte visa för mycket hud, inte visa bröst, inte visa ben, inte ha för korta kjolar eller för utmanande linnen? Jag är säker på att dom flesta fått dom kommentarerna. Och om man nu tänker efter, hur jävla sjukt är inte det? Att man inte ens får ha på sig det man vill ha på sig för att det finns så sjuka vänner som utnyttjar det direkt? Att man måste tänka på vad man sätter på sig för att det finns en sån stor risk att man stöter på en sjuk människa på gatan.

Jag tror att dom flesta tjejerna som är i åldrarna 13-25 någongång gått ensam i mörkret och varit rädd för livet för vad som skulle kunna hända. Vem som skulle kunna gömma sig i buskarna och hur man ska göra om det skulle komma någon och försöka utsätta en för någonting. Visst kan man vara mörkrädd, men det är skillnad på att vara mörkrädd och vara rädd för en person som faktiskt är likadan som du själv. En person som har en kropp och själ precis som du.
 
Så nu kommer frågan - Har ni någonsin hört någon säga till en (främst) kille (men även till en tjej) att man inte får våldta? Att man inte får skada och såra en annan människa, att det är fel eller att det inte är okej någonstans? Jag har aldrig hört det. Det enda jag hör är detta eviga tjat om att man ska anpassa sin klädsel. Men vad finns det då för lösning på det här? Våldtäkterna ökar bara med tiden, och inte ens hälften av alla offer vågar gå till polisen. Antingen för att dom inte litar på polisen, eller att dom är så rädda. Att dom är så rädda att personen som gjorde dom illa ska komma tillbaka, göra samma sak eller något ännu värre. 
 
Men man kan inte döma dom för det. Visst är det ''taskigt'' mot dom som bor runt omkring, dom som går ut utan att bry sig, utan att veta att det kanske bor en sjuk människa i lägenheten bredvid. Utan att veta att personen dom hälsar på och pratar med dagligen har skadat en liten flicka/pojke som var på väg hem från skolan. Men rädslan tar över, dom vågar helt enkelt inte. Och då är det inte rätt läge att bli arg på dom, stötta dom istället. Visa att ni finns där precis som jag försökt visa det för mina tjejer. Vem vet, med tålamod kanske vi kan sätta dit dom här sjuka människorna. Få stopp på det dom gör, göra världen vi lever i lite bättre.



Kommentera   
  1  KOMMENTARER | 2012 | 2012-10-03 @ 17:30:41   



3 poäng

 
Äntligen. Äntligen kom den första 3 poängaren för AIK, och den skulle komma hemma mot Rögle. Slutresultatet blev 5-3 och målskyttar i AIK var Victor Ahlström, Josh MacNevin som nu anlänt till AIK, Esa Pirnes, Nicklas Jensen och Broc Little. Efter bara 31 sekunder av första perioden gjorde Victor Ahlström 1-0 och redan i första periodvilan skulle det stå 4-2 till AIK.
 
AIKs spel blir bara bättre och bättre för varje match som går, men fortfarande finns det mycket att jobba på. Fortfarande mycket misstag, felpassar osv, men vi är på väg. Publiksiffran däremot. Det var fler än förra matchen och det va betydligt bättre tryck, men 3708 personer är fan inte okej. Men tack vare den här vinsten tror jag att publiksiffran sakta men säkert kommer gå uppåt och trycket kommer bli bättre och bättre. Tillsammans är vi AIK, tillsammans vänder vi motgång till framgång så på lördag vill jag se dig på Hovet.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | AIK Ishockey | 2012-10-03 @ 09:03:16   



Little Mix - DNA

 
Man kan inte annat än älska den.



Kommentera   
  0  KOMMENTARER | Little Mix | 2012-10-01 @ 12:34:21   



var bloggId= '4fe4b492e087c323b5003eb9'; var is_pro = false;